VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TERMO 300 TE 033.00 termosztátos fali zuhanycsaptelep X070096
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TERMO 300 TE 033.00 termosztátos fali zuhanycsaptelep X070096 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TERMO 300 TE 033.00 termosztátos fali zuhanycsaptelep X070096 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TERMO 300 TE 033.00 termosztátos fali zuhanycsaptelep X070096 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TERMO 300 TE 033.00 termosztátos fali zuhanycsaptelep X070096

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TERMO 300 TE 033.00 termosztátos fali zuhanycsaptelep X070096

Állandó vízhőmérsékletet biztosít, használhatja valamennyi RAVAK zuhanyzóban. A termosztátos csaptelep kerámia kartussal van ellátva az átfolyó vízmennyiség, és termosztát betéttel a vízhőfo... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070096

Leírás

Állandó vízhőmérsékletet biztosít, használhatja valamennyi RAVAK zuhanyzóban. A termosztátos csaptelep kerámia kartussal van ellátva az átfolyó vízmennyiség, és termosztát betéttel a vízhőfok szabályozására. Aki egyszer kipróbálta a termosztátos csaptelepet, az ezek után kitart mellette.


Soha másképp
Nem kell többé hosszasan állítgatnia a meleg és hideg vizet, vége a kellemetlen jeges vagy épp tűzforró víz érintésének a zuhanyozás kezdetén, vagy a vízhőmérséklet ingadozásának fürdéskor. A termosztátos csaptelep kiegyenlíti a vezetékben lévő víznyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait, ezáltal biztosítja, hogy mindig a kívánt hőmérsékletű víz folyjon a csapból, akár közvetlenül a szabályozó kar elfordítását követően.


Gyermekek számára is biztonságos
A termosztát felső részén található blokkoló gomb meggátolja a 38°C-nál melegebb víz megengedését. A blokkoló gomb használata a gyermekek számára nehézséget jelent, így kizárható a leforrázás veszélye.


Víz- és energiatakarékos
A kívánt hőmérséklet automatikusan és gyorsan beállítható. A termosztáttal sokkal kevesebb a vízveszteség, mint a víz hőmérsékletének kézi szabályozása esetén.


Mindig állandó hőmérséklet
A termosztátos csaptelepnek nincs szabályozó kara, speciális vezérlőfej biztosítja az akaratlan ingadozást. Így nem történhet meg, hogy zuhanyozás közben véletlenül a szabályozó karba ütközik és hirtelen megengedi a forró vagy hideg vizet. A 38°C feletti hőmérséklet bármikor egyszerűen beállítható a blokkoló gomb lenyomásával.


Jellemzők:
• Bekötési méret: 150 mm
• Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia; termosztát betéttel a vízhőfok szabályozására
• Kartus (átmérő/anyag): baloldali szabályozás - CoolFeel
• Alkalmas: az összes RAVAK zuhanykabinhoz - állandó vízhőmérsékletet biztosít

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu