DOMO DO42324PC
DOMO DO42324PC DOMO DO42324PC DOMO DO42324PC DOMO DO42324PC

DOMO DO42324PC

DOMO DO42324PC Kompótok, dzsemek, bébiételek... A gyümölcsök házi feldolgozása újra divat. A befőzésnek köszönhetően egész évre eltehetjük a saját termésünket. Felejtsd el azonban az idejétm... további információ »


Márka: DOMO-ELEKTRO
Cikkszám: R__DO42324PC

Leírás

DOMO DO42324PC
Kompótok, dzsemek, bébiételek... A gyümölcsök házi feldolgozása újra divat. A befőzésnek köszönhetően egész évre eltehetjük a saját termésünket. Felejtsd el azonban az idejétmúlt gyakorlatot, a teljesen automatikus Domo befőzőedénnyel akkor is problémamentesen megoldhatod a befőzést, ha teljesen kezdő vagy.

A Domo befőzőedény igazi telitalálat, amit értékelni fogsz a konyhádban. Megoldásai ötletesen képessé teszik a sokoldalú használatra, így ha éppen nem akarsz befőzni, nem feltétlenül kell a kamrában a helyet foglalnia. Forró italok elkészítése mellet kiválóan alkalmas pörköltek, mártások vagy köretek készítésére, különösen, ha azt tervezed, hogy nagyobb embercsoportot látsz vendégül.

A rozsdamentes edény térfogata 27 liter és belső méretei 29 × 35 cm-es helyet biztosítanak nagyjából 14-18 db 3/4 liter űrtartalmú befőttesüvegnek. Az üvegek elférnek az edény aljára beállított műanyag rácson.

Az időzítő kapcsolót egy perctől egészen 120 percig, vagy folyamatos működésre lehet beállítani. A kívánt hőmérséklet elérésére hangjelzés figyelmeztet. Magától értetődik, hogy sima termosztát is van benne, amely lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását 30°C és a forráspont között. A beállított hőmérsékletet fokra pontosan automatikusan megtartja.

Az edény praktikus eleme az ürítőcsap, amelynek köszönhetően használhatod a befőzőedényt italautomataként is forró italokhoz. Nagyobb családi összejövetelek vagy barátokkal rendezett parti esetén biztosan értékelni fogod, mennyi munkát megtakarít kávé- vagy teafőzésnél az edény ezzel az ötletes megoldásával. Húsételek főzésekor ajánljuk az ürítőcsap lezárását a levehető fedél segítségével.

Minden adat, amellyel a főzés során dolgozol, áttekinthetően látható a megvilágított LCD kijelzőn, amivel a befőzőedény fel van szerelve. Tájékoztat az aktuális hőmérsékletről, főzési időről, de a víz szintjéről is. A maximális biztonság eléréséhez főzés vagy befőzés közben az edény el van ellátva túlmelegedés vagy szárazon való főzés elleni védelemmel.


Legfőbb előnyei
Kapacitás: 14-18 befőttesüveg
Időzítő funkció: 1-120 perc
Állítható hőfokszabályozó: 30-100°C
Az edény univerzális használata
Háttérvilágítású LCD kijelző
Hangjelzés
Rostély a befőttesüvegekhez
Rejtett fűtőspirál

Paraméterek
Típus Tárolóedény
Energiafelhasználás 1 800 W
Űrtartalom 27 l
Lábas anyaga Zománcozott
Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu