DeWALT DCD792NT-XJ Akkus ütvefúró Tool Connect 18V (70Nm) akku és töltő nélkül,Tstak
DeWALT DCD792NT-XJ Akkus ütvefúró Tool Connect 18V (70Nm) akku és töltő nélkül,Tstak DeWALT DCD792NT-XJ Akkus ütvefúró Tool Connect 18V (70Nm) akku és töltő nélkül,Tstak DeWALT DCD792NT-XJ Akkus ütvefúró Tool Connect 18V (70Nm) akku és töltő nélkül,Tstak DeWALT DCD792NT-XJ Akkus ütvefúró Tool Connect 18V (70Nm) akku és töltő nélkül,Tstak DeWALT DCD792NT-XJ Akkus ütvefúró Tool Connect 18V (70Nm) akku és töltő nélkül,Tstak DeWALT DCD792NT-XJ Akkus ütvefúró Tool Connect 18V (70Nm) akku és töltő nélkül,Tstak

DeWALT DCD792NT-XJ Akkus ütvefúró Tool Connect 18V (70Nm) akku és töltő nélkül,Tstak

• A beépített Tool Connect technológia a Tool Connect alkalmazáson keresztül kezeli a készüléket, amely lehetővé teszi a felha... további információ »


Márka: DEWALT
Cikkszám: DCD792NT-XJ

Leírás

• A beépített Tool Connect technológia a Tool Connect alkalmazáson keresztül kezeli a készüléket, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy információt kapjon készüléke pozíciójáról.
• A felhasználó a Tool Connect alkalmazással elindíthatja és kikapcsolhatja vagy az eszköz automatikusan kikapcsolódik, amikor használaton kívül van.
• Kefe nélküli motor technológia, kiváló hatékonyság.
• Kompakt és könnyű.
• 2 mechanikus sebesség, teljes fém szerkezet a hosszú élettartam érdekében.
• 15 nyomaték állítási lehetőség,csavarozás különféle anyagokba különböző méretű csavarokkal.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu