LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023
LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023 LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023 LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023 LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023 LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023 LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023 LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023

LEIFHEIT Dry&Clean ablaklehúzó ingyenes 43 cm-es nyéllel 51023

Tökéletesen, csepegés mentesen és maradéktalanul távolítja el bármilyen felületről. A hosszan tartó, megszakításmentes használatról a készenléti automatika gondoskodik: az ablakszívó csak a... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 51023

Leírás

Tökéletesen, csepegés mentesen és maradéktalanul távolítja el bármilyen felületről.

A hosszan tartó, megszakításmentes használatról a készenléti automatika gondoskodik: az ablakszívó csak az ablaküveggel való érintkezéskor kapcsol az energiatakarékos üzemmódból a maximális szívóerőre, ezzel biztosítja az extra hosszú, 35 perces működési időt, ami több mint 100 m2 ablakfelület tisztítására elegendő. Ennek köszönhetően az ablaktisztítás garantáltan egy menetben elvégezhető.

A Click-Systemnek köszönhetően a kézre álló ablaklehúzó a sokoldalú Leifheit Click-System nyéllel egészen egyszerűen meghosszabbítható, és ezáltal nehezen elérhető helyekhez, mint például magas ablakokhoz, télikertekhez vagy tetőablakokhoz is ideális megoldás – kényelmesen és létra nélkül. A készlethez ingyenesen tartozik egy 43 cm-es Click-System nyél magas ablakok tisztításához (kb. 2,40 m-ig).

A külön megvásárolható kisméretű szívófejjel (17 cm) a Dry & Clean ablakszívó egyetlen kézmozdulattal még kisebb felületeket és osztóléces ablakokhoz is alkalmazható, tökéletesen tiszta, fénylő ablakok az egész házban –, igazi Leifheit minőségi termék, „made in Europe”.

• Csík- és cseppmentes tisztátás.
• Mindenféle sík felület, például ablakok, tükrök, csempék és zuhanykabinok tisztításához
• 360°-ban alkalmazható: rézsútos és vízszintes felületen is
• Akár 35 percig (100 m2) csupán egy akkutöltettel az intelligens készenléti automatikának köszönhetően
• A hatótávolság meghosszabbítása az ingyenes 43 cm hosszú nyél révén.
• Minden Leifheit ClickSystem nyéllel kombinálható, tökéletesen magas ablakok, télikertek és tetőablakok tisztításához
• Tartós lítium-ion akkuval
• Az extra nagy méretű tartálynyílásnak köszönhetően könnyen tiszítható
• Cserélhető szívófejjel 17 cm-es szívófej kisméretű felületek – mint például osztóléces ablakok – tiszátásához külön megvásárolható.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu