LEIFHEIT Classic 28 Extendable fali ruhaszárító 81060
LEIFHEIT Classic 28 Extendable fali ruhaszárító 81060 LEIFHEIT Classic 28 Extendable fali ruhaszárító 81060 LEIFHEIT Classic 28 Extendable fali ruhaszárító 81060

LEIFHEIT Classic 28 Extendable fali ruhaszárító 81060

Nélkülözhetetlen szárító Classic 28 Extendable a fürdőszobába, szárítóhelyiségbe vagy a balkonra. A fali szárító öt karával bárhol száríthat, ahol kevés hely van. Az öt szárítókar harmonikas... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 81060

Leírás

Nélkülözhetetlen szárító Classic 28 Extendable a fürdőszobába, szárítóhelyiségbe vagy a balkonra. A fali szárító öt karával bárhol száríthat, ahol kevés hely van. Az öt szárítókar harmonikaszerűen kihúzható vagy összetolható helytől függően. A vastag szárítókarokkal kényes ruhák kíméletes szárítása is lehetséges. A stabil és könnyen felszerelhető szárító 60 cm-es szélességével tökéletes a mosógép fölé történő falraszerelésre és kb. 3 méteres szárítóhosszal rendelkezik. Ha nincs rá szükség, akkor a falhoz hajtható a kihúzható fali szárító. Magas minőségű, időjárásálló anyaga miatt kint és bent is használható. Szerelőanyaggal együtt.

Főbb jellemzők:

  • Harmonika szerű technika 5 kihúzható szárítókarral
  • Sokoldalú szerelési lehetőségek
  • 60 cm-es szélessége ideális a mosógép fölé történő falraszerelésre
  • A szárítóhossza kb. 3 méter
  • Könnyen összeszerelhető, stabil konstrukció
  • Szerelőanyaggal együtt

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu