Bosch Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm KGN392LAF
Bosch Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm KGN392LAF

Bosch Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm KGN392LAF

Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm Fémhatású kinézetTechnikai áttekintő• A készülék méretei: 2030 x 600 x 665 mm• Levegőben terjedő akusztikus zajkibo... további információ »


Márka: BOSCH HOME
Cikkszám: KGN392LAF

Leírás

Serie 4 Szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció 203 x 60 cm Fémhatású kinézet

Technikai áttekintő
• A készülék méretei: 2030 x 600 x 665 mm
• Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás: 29 dB(A) re 1 pW
• No Frost: Igen
• Polcok száma a hűtőtérben: 5
• Energiahatékonysági osztály (2010/30/EC): A
• Készülék színe: Fémhatású kinézet
• Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátási osztály: A
• Az ételeket tovább frissen tartja: Igen

Extra nagy hely a friss ételeknek.
A tágas VitaFresh XXL <0°C> rendszer ideális tárolási feltételeket kínál ételei számára. A hőmérsékletet alacsonyabb fokon tartja a hús és hal esetén, a hűtésvezérelt fiók pedig valóban frissen tartja a zöldséget és a gyümölcsöt.

Riasztás
Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

A hűtő, amely állandó hőmérsékletet tart.
A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a tárolt étel ízét és tartósságát.A Multi Airflow rendszerrel ellátott fényes hátfalnak köszönhetően a pára és a hőmérséklet egyenletesen oszlik el a hűtőtérben, az ajtófiókoktól a hátsó sarkokig, ezáltal az ételek tovább maradnak frissek.

Állítsa hűtőjét bárhová.
Állítsa hűtőjét oda, ahová csak szeretné.A piacon található szokásos hűtő-fagyasztókészülék modelleknek kb. 10 cm-re kell lenniük az oldalfalaktól, hogy az ajtók és a fiókok nyithatók legyenek.A Perfect Fitnek köszönhetően a Bosch szabadonálló hűtő-fagyasztókészülékeket közvetlenül a falak vagy bútorok mellé lehet helyezni.A hűtő szélessége megegyezik a rendelkezésre álló hely méretével.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.
A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.
Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.
Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

A energiaosztály
Energiatakarékos háztartási készülékek használatával értékes erőforrásokat takaríthat meg.Háztartási gép vásárlásakor ezért érdemes figyelembe vennie az alacsony energiafogyasztási értékeket.Az energiafogyasztási címke jelzi az adott készülék energiaosztályát, zajszintjét, teljesítményét és fogyasztását.Bosch kombinált hűtőszekrényeink az energiafogyasztás és a zajszint tekintetében is A besorolásúak, hogy otthona csendesebb legyen, mint valaha.A hatékony és tökéletes hűtési eredményért bízza magát a Bosch legjobb, A osztályú kombinált hűtőszekrényeire!

Intelligens Inverter Technológia
Az Intelligens Inverter Technológia a kinti és benti hőmérséklet alapján folyamatosan szabályozza a hűtőszekrény hőmérsékletét.Mindig optimális fokozaton működik, így rendkívül hatékonyan tud a hűtőszekrényben állandó hőmérsékletet biztosítani.

Biztonsági üvegpolcok: extra stabil a biztonságos tárolás érdekében.
Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül.Így könnyedén és biztonságosan tárolhat a hűtőben nehezebb termékeket, például görögdinnyét és nagy edényeket is.Ezenkívül rendkívül könnyen tisztíthatók.

VitaFresh XXL <0°C>: hosszabb ideig tartja frissen az ételt az extra nagy, hűtésvezérelt fiókoknak köszönhetően.
• Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik
Fényes hátfal Multi Airflow rendszerrel: egyenletesen keringteti a friss levegőt az állandó hőmérséklet fenntartása érdekében.
Perfect Fit: helyezze a hűtőszekrényt közvetlenül a fal mellé vagy egy beugróba.
LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Energiahatékonysági osztály A
Szín rozsdamentes acél
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátási osztály A
Átlagos éves energiafogyasztás 104 kWh
Hűtőrekeszek teljes térfogata 260 l
Fagyasztórekeszek teljes térfogata 103 l

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu