VODNÁR Komplexon tabletta SPA 0,5 kg 790310000
VODNÁR Komplexon tabletta SPA 0,5 kg 790310000 VODNÁR Komplexon tabletta SPA 0,5 kg 790310000

VODNÁR Komplexon tabletta SPA 0,5 kg 790310000

A Komplexon SPA egy modern, négyfunkciós termék SPA és pezsgőfürdők vízkezeléséhez. Ez a termék fertőtlenítőszerként működik, és olyan összetevőket tartalmaz, amelyek stabilizálják a klórt, ... további információ »


Márka: VODNÁŘ
Cikkszám: 790310000

Leírás

A Komplexon SPA egy modern, négyfunkciós termék SPA és pezsgőfürdők vízkezeléséhez. Ez a termék fertőtlenítőszerként működik, és olyan összetevőket tartalmaz, amelyek stabilizálják a klórt, ellensúlyozzák az algaképződést és elősegítik a szennyeződések kivonását.


Megjelenés és összetétel:
Fehér, lassan oldódó, 20 g tömegű, 30 mm átmérőjű tabletta. Az aktív klórtartalom legalább 80%.
A termék hatóanyaga a triklór-izocianursav 90g/100g (EC. 201-782-8). A termék tartalmaz továbbá réz-szulfátot 5g/100g (EC. 231-847-6) és alumínium-szulfátot 5g/100g (EC. 233-135-0).


Hatás:
Amikor a tabletták feloldódnak a vízben, fokozatosan klór szabadul fel, amely fertőtlenítő és oxidálószerként hat a SPA- és pezsgőfürdőkben található szennyeződésekkel szemben. Ugyanakkor egy olyan anyag is feloldódik, amely az algák kialakulása ellen megelőző szerként hat, és azok elpusztítását okozza. Ezenkívül egy flokkuláló anyag is felszabadul, amely segít a szennyeződések kiűzésében. A Komplexon SPA egy olyan anyagot is tartalmaz, amely stabilizáló hatással van a vízben lévő klórra, így csökkenti a klórkészítmények fogyasztását.


Használati utasítás:
Normál körülmények között 1 tabletta 1 m3 vízenként 14 naponként. A maximális adagolás 2 tabletta 1,5 m3 vízhez 14 naponként. A Komplexon SPA-t mindig adagolóba, szkimmerbe vagy úszóba adagolja.


Használja a biocid termékeket biztonságosan. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a kísérő termékinformációkat. FIGYELMEZTETÉS! Ne használja együtt más termékekkel. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. A terméket mindig vízhez adjuk és ne fordítva! Ne egyen, ne igyon és ne dohányozzon, amikor a termékkel dolgozik. Viseljen védőkesztyűt. Ne keverje össze más vegyszerekkel. Ne engedje a termékkel kezelt vizet vízfolyásokba vagy azok közelébe. A csatornába való bevezetésről konzultáljon a csatornázási hatósággal. Használat után a csomagolást és a maradékot veszélyes hulladékgyűjtő helyen kell megsemmisíteni.


Tárolás:
Tartsa a tartályokat szorosan lezárva, száraz, hűvös és jól szellőző helyen. Védje a közvetlen napfénytől és hőtől. Ne tárolja együtt oxidálható anyagokkal, savakkal, nitrogéntartalmú vegyületekkel (pl. ammónia, aminok és karbamid stb.), szerves anyagokkal és vízzel. Tartsa távol élelmiszertől, italtól és takarmánytól.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu