LEIFHEIT Parat F2 Comfortline Tekercstartó, fekete 25777
LEIFHEIT Parat F2 Comfortline Tekercstartó, fekete 25777 LEIFHEIT Parat F2 Comfortline Tekercstartó, fekete 25777

LEIFHEIT Parat F2 Comfortline Tekercstartó, fekete 25777

Jó, ha minden egyszerre kéznél van: az alufólia, a frissentartó fólia a papírtekercs és a fűszerek. Mindennek meg van a helye a Parat F2 fali tekercstartóban. A praktikus tároló felületre he... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 25777l

Leírás

Jó, ha minden egyszerre kéznél van: az alufólia, a frissentartó fólia a papírtekercs és a fűszerek. Mindennek meg van a helye a Parat F2 fali tekercstartóban. A praktikus tároló felületre helyezhetők a fűszerek, a két zárt tartóban található az alu- és átlátszó fólia, a papírtörlő pedig egy harmadik tartóban van mindig kéznél. Ez utóbbi levehető és egy beépített fékkel is fel van szerelve. Így a papírtörlő fél kézzel, egyesével letéphető. Praktikusak a borotvaéles speciális pengék is, amelyek tisztán és precízen vágják el az alufóliát és a frissentartó fóliát. Nincs több ferde, szakadozott tépés és nincs több keresgélés az átlátszó fólián, mert nem találjuk a végét. Vágás után a fóliavégek elég messze kiemelkednek a tekercstartóból ahhoz, hogy következő alkalommal fáradság nélkül ragadhassuk meg és húzhassuk ki. A pengék észrevétlenek maradnak az ergonomikusan kialakított vágórésben anélkül, hogy balesetveszélyesek lennének. Az egyszerű falraszerelés után gyorsan és kényelmesen lehet feltölteni a fali tekercstartót. Minden szokványos méretű tekerccsel használható. A furatok továbbá valamennyi Leifheit Parat modellhez illeszkednek. Tartalmazza a tipliket és a csavarokat. Szín: fekete.

Főbb jellemzők:
  • bizonyított 3 tekercses tekercstartó
  • extra tároló felület fűszereknek
  • levehető papírtörlőtartó beépített fékkel
  • tiszta vágás a borotvaéles pengéknek köszönhetően
  • bármikor megragadható fóliavégek

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu