DERAMAX Bird ultrahangos madárriasztó 0240
DERAMAX Bird ultrahangos madárriasztó 0240 DERAMAX Bird ultrahangos madárriasztó 0240 DERAMAX Bird ultrahangos madárriasztó 0240 DERAMAX Bird ultrahangos madárriasztó 0240

DERAMAX Bird ultrahangos madárriasztó 0240

A Deramax-Bird ultrahangos madárriasztó megvédi a területet az olyan madaraktól, mint a galamb, rigó, veréb, szarka, holló vagy varjú. Erős ultrahang jeleket bocsájt ki, amelyek nagyon kelle... további információ »


Márka: DERAMAX
Cikkszám: 0240D

Leírás

A Deramax-Bird ultrahangos madárriasztó megvédi a területet az olyan madaraktól, mint a galamb, rigó, veréb, szarka, holló vagy varjú. Erős ultrahang jeleket bocsájt ki, amelyek nagyon kellemetlenek a madarak számára, és arra készteti őket, hogy rövid idő után elhagyják a területet. Automatikus frekvenciaváltással rendelkezik egy adott tartományon belül, így a madarak nem szoknak hozzá a jelhez, ugyanakkor az automatikus teljesítményváltás hozzájárul a madárijesztő hatékonyságához. Működése környezetbarát és vegyszermentes, hatótávolsága pedig eléri a 40 métert, körülbelül 180°-os szögben. Egy helyen tetszőleges számú madárriasztó használható, és a jelek nem befolyásolják negatívan egymást. Minél nagyobb a madaraktól védendő terület, annál több madárijesztő használható.


Műszaki adatok:
- Feszültség: külső adapter 12 V ss - nem része a csomagnak
- Elhelyezés: beltér/kültér
- Hatótávolság: 40 méter
- Zaj: 95 dB. LA max
- Áramfelvétel: Max. 100 mA
- Munkahőmérséklet: - 20°C -tól + 60°C-ig
- Méret: 105 mm x 60 mm x 40 mm
- Súly: 0,068 kg
- Adapterípus 2.1 

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu