Homogenizáló fej G21 Gracioso gyümölcspréshez fagylalt és mogyoróvaj készítéshez 6008544
Homogenizáló fej G21 Gracioso gyümölcspréshez fagylalt és mogyoróvaj készítéshez 6008544 Homogenizáló fej G21 Gracioso gyümölcspréshez fagylalt és mogyoróvaj készítéshez 6008544

Homogenizáló fej G21 Gracioso gyümölcspréshez fagylalt és mogyoróvaj készítéshez 6008544

A termék leírása :A G21 homogenizáló fej fagylalt és mogyoróvaj készítéséhez praktikus kiegészítője a G21 Gracioso gyümölcspréshez.Könnyedén készíthet a segítségével fagylaltot, gyümölc... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6008544

Leírás

A termék leírása :

A G21 homogenizáló fej fagylalt és mogyoróvaj készítéséhez praktikus kiegészítője a G21 Gracioso gyümölcspréshez.Könnyedén készíthet a segítségével fagylaltot, gyümölcs sorbetet, vagymogyoróvajat akár kesuból, mandulából, vagy mogyoróból.

Fagylalt bűntudat nélkül?

Természetesen! Ki róná fel, hogy magának és másoknak krémes fagylaltot készít friss gyümölcsökből,amiben nyoma sincs kémai adalékanyagoknak? A házi fagylaltkészítéskorminimális pénzből mennyei fagylaltot készíthet. Fagyassza le a kertbenszedett gyümölcsöket majd élvezze a krémes fagylaltot vagy azegészséges sorbetet bármikor, amikor csak megkívánja.



A homogenizáló fej egészségre ártalmatlan műanyagból készült (BPA free). Tisztítása egyszerű, elég elöblíteni folyó víz alatt.

Paraméterek:


A csomagolás méretei: 10,5 x 22 x 10 cm
Súly: 0,2 kg


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu