INTEX Inflatabull fefújható rodeó bika matrac 56280EU
INTEX Inflatabull fefújható rodeó bika matrac 56280EU INTEX Inflatabull fefújható rodeó bika matrac 56280EU INTEX Inflatabull fefújható rodeó bika matrac 56280EU INTEX Inflatabull fefújható rodeó bika matrac 56280EU

INTEX Inflatabull fefújható rodeó bika matrac 56280EU

INTEX Inflatabull fefújható rodeó bika matrac 56280EUA matrac egy felfújható gyűrűből és egy felfújható bikából áll. Míg barátai fogják a gyűrűt, felmászhat a tetejére. Ezután ők stabilizálh... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 56280EU

Leírás

INTEX Inflatabull fefújható rodeó bika matrac 56280EU
A matrac egy felfújható gyűrűből és egy felfújható bikából áll. Míg barátai fogják a gyűrűt, felmászhat a tetejére. Ezután ők stabilizálhatják a gyűrűt, de a nagyobb kihívás kedvéért akár húzhatják is, hogy nehezebb legyen egyensúlyozni a bikán. A cél pedig az, hogy minél tovább sikerüljön fent maradni rajta. A profi nyomtatási technikának köszönhető élénk színek és részletgazdag kialakítás szórakoztatóbbá teszi a kikapcsolódást. Biztonsága érdekében öt nagy teherbírású kapaszkodóval és három légkamrával van kialakítva. Praktikus, hogy javítófolt is jár hozzá.

Jellemzők:
- Méret: 239 x 196 x 81 cm
- Anyag: gumi, 0,45 mm
- Kor: 9+ év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu