G21 játék nyílpisztoly 690727
G21 játék nyílpisztoly 690727

G21 játék nyílpisztoly 690727

A termék leírása :A játék nyílpisztoly tökéletes ajándék minden kis lövésznek. A nyílpisztoly ereje úgy van beállítva, hogy a lövöldözés szórakoztató, pontos, de mégis biztonságos legye... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 690727

Leírás

A termék leírása :

A játék nyílpisztoly tökéletes ajándék minden kis lövésznek. A nyílpisztoly ereje úgy van beállítva, hogy a lövöldözés szórakoztató, pontos, de mégis biztonságos legyen. A húr felhúzása lövésbiztosítva van a nyílpisztoly oldalán, ez tehát megakadályozza, hogy egy nyíl spontán kilőjön. A mechanizmus csak a nyíl behelyezése után áll készen a tüzelésre.A nyílpisztoly céltávcsővel és támasztékkel rendelkezik a biztosabb célzás érdekében.A csomag 3 nyílt tartamlaz tapadókoronggal, amely bármely felületen megtapad, így potenciális célpont van bőven.A számszeríj egyaránt alkalmas beltéri és kültéri használatra. Anyaga: műanyag A csomag tartalma: 1x nyílpisztoly 1x tercs 3x nyíl tapadókoronggalMéretek: 71.4 x 27 x 11.9 cm

 Vegyen részt nyereményjátékunkban egy utazásért! Regisztráljon egy megvásárolt G21 terméket és nyerjen!


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu