G 21 Játék gyorsétkezde felszereléssel és játékétellel 690678
G 21 Játék gyorsétkezde felszereléssel és játékétellel 690678

G 21 Játék gyorsétkezde felszereléssel és játékétellel 690678

A termék leírása :Játék gyorsétkezde felszereléssel és játékétellelA kis eladó működtetheti és irányíthatja a gyorsétkezdét.Az étkezde menüje: grillezett csirkemell, hasábburgonya, pizz... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 690678

Leírás

A termék leírása :

Játék gyorsétkezde felszereléssel és játékétellelA kis eladó működtetheti és irányíthatja a gyorsétkezdét.Az étkezde menüje: grillezett csirkemell, hasábburgonya, pizza, hamburger és kolbász ... Az étkezőbódé sütővel, tűzhellyel és mosogatógéppel rendelkezik. A készlet része a pénztárgép játékpénzzel.Elég kicsomagolni, összerakni, és már kezdődhet is az árusítás.Nagyon sokféle tartozéka van. A készlet tartalma: 1x gyorsétkezde1x pénztárgép játékpénzzel 1x fazék fedővel 1x fazék fedővel 2x csésze és csészealj 1x evőeszköz 4x tányér2x kistányér1x fritőz kosár1x spagetti kiszedő kanál1x húslapát1x kés 1x merőkanál 1x hotdog 1x hamburger 1x csirke comb 1x pizza 1x hasábburgonya Méretek (ma x mé): 92 x 33 x 69 cm A játék használata nem ajánlott 3 éves kor alatt!

 Vegyen részt nyereményjátékunkban egy utazásért! Regisztráljon egy megvásárolt G21 terméket és nyerjen!


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu