DANFOSS RAE 5054 termosztátfej beépített érzékelővel 013G5054
DANFOSS RAE 5054 termosztátfej beépített érzékelővel 013G5054 DANFOSS RAE 5054 termosztátfej beépített érzékelővel 013G5054

DANFOSS RAE 5054 termosztátfej beépített érzékelővel 013G5054

A RAE típusú termosztatikus érzékelők keskeny arányossági sávval rendelkező, segédenergia nélküli arányos szabályozók. A sorozat valamennyi eleme fagyvédelem beállítási lehetőseggel rendelke... további információ »


Márka: DANFOSS
Cikkszám: 013G5054

Leírás

A RAE típusú termosztatikus érzékelők keskeny arányossági sávval rendelkező, segédenergia nélküli arányos szabályozók. A sorozat valamennyi eleme fagyvédelem beállítási lehetőseggel rendelkezik, továbbá beállítási tartománya korlátozható, rögzíthető. Az érzékelőfej felszerelése egyszerű: a KLAPP csatlakozással elegendő, ha a fejet egy erőteljes nyomással felpattintjuk a szeleptestre. A fej felütközésekor a KLAPP csatlakozó automatikusan zár és az érzékelőt szilárdan rögzíti a helyén. Az érzékelőfej biztosítható az illetéktelen leszerelés ellen. Ehhez a lopás elleni védelmet nyújtó nyelvet egy ujjal be kell tolni és a fej máris nem eltávolítható. A távérzékelővel ellátott termosztatikus fej érzékelőjének burkolatában 2 m hosszú kapilláris cső található. Az érzékelő felszerelésekor csak a szükséges hosszt kell kihúzni, a felesleges kapilláris cső a burkolat alatt felcsévélve és így láthatatlan marad. Az érzékelőfejek az RA sorozatba tartozó valamennyi szeleptesthez, ezenkívül a Danfoss beépített szelepes fűtőtestekhez adapter nélkül illeszthetők. Az érzékelők színe fehér (RAL 9010 szerint). Az RA szeleptestekkel összeépített érzékelők műszaki adatai megfelelnek az EN 215-1 számú Európa Szabvány követelményeinek.


Műszaki adatok:
• Elzárási funkció: Nem
• Fagyvédelem: Igen
• Hőmérséklet-korlátozás: Nagy sűrűségű polietilén
• Szelephez való csatlakozás típusa: RA
• Szín: Fehér RAL 9016
• Érzékelő beállított hőmérséklete [°C] [Max]: 28 °C
• Érzékelő beállított hőmérséklete [°C] [Min]: 8 °C
• Érzékelő felépítése: RAE
• Érzékelő közege: Folyadék
• Érzékelőhöz való csatlakozás típusa: Klikk, önzáró

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu