VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Króm CSKK4-80 negyed kerek zuhanykabin (fényes alu + transparent) 3Q140C00Z1
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Króm CSKK4-80 negyed kerek zuhanykabin (fényes alu + transparent) 3Q140C00Z1 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Króm CSKK4-80 negyed kerek zuhanykabin (fényes alu + transparent) 3Q140C00Z1 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Króm CSKK4-80 negyed kerek zuhanykabin (fényes alu + transparent) 3Q140C00Z1

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Króm CSKK4-80 negyed kerek zuhanykabin (fényes alu + transparent) 3Q140C00Z1

RAVAK Króm CSKK4-80 negyed kerek zuhanykabin (fényes alu + transparent) 3Q140C00Z1 NÉGYRÉSZES, NEGYEDKÖRÍVES KIFELÉ ÉS BEFELÉ NYÍLÓ ZUHANYKABIN Praktikus, egyedülálló formavilágba olvadó ajt... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: 3Q140C00Z1

Leírás

RAVAK Króm CSKK4-80 negyed kerek zuhanykabin (fényes alu + transparent) 3Q140C00Z1 NÉGYRÉSZES, NEGYEDKÖRÍVES KIFELÉ ÉS BEFELÉ NYÍLÓ ZUHANYKABIN
Praktikus, egyedülálló formavilágba olvadó ajtópántok helyettesítik a hagyományos zsanérokat, amelyek megkönnyítik az ajtó nyitását. A zuhanykabin formájának köszönhetően kényelmesebbé varázsolja a mozgást fürdőszobájában, a kétszárnyú ajtó pedig széles belépést biztosít.


Kifinomult részletek
A Chrome zuhanykabin és -ajtó stílusos, ovális kialakítása harmonikus egységgé forrasztja az egyes alkotóelemeket. Mindemellett kellemes szimfóniává hangolódik az egységes fürdőszoba-koncepcióval.


Nyitott az új lehetőségekre
A Design Nosal stúdióból kikerült, eredeti stílusú zuhanykabin több mint 250 hasonló termékhez igazítható (Chrome koncepció), melyek a fürdőt és a WC-t hivatottak berendezni.


Kidolgozottság
A Chrome zuhanykabin rugalmas merevítői olyan kötőelemekkel vannak ellátva, melyek lehetővé teszik a kabin megfelelő irányba való beállítását és igazodását a fal esetleges egyenetlenségeihez. A Chrome zuhanykabin és -ajtók tökéletes vízzárását az alsó szegélyek és a 10 mm magas küszöbléc garantálja.


Az ajtó mint érv
A lengőajtó egyedülálló előnyöket biztosít a Chrome zuhanykabin és így az Ön számára is! Hiszen nem csupán befelé, de kifelé is nyitható. Zuhanyozás után így a víz az ajtóról egyenesen a zuhanytálcába csöpög, nem pedig a földre, ahol csúszásveszélyt okozhat.


Műszaki adatok:
Méretek: 80, 90 cm
Színválaszték: profilok - fehér, krómhatású, szatén
Edzett biztonsági üveg betétlemez: 6 mm; Transparent
Termék magassága: 195 cm
jótállás: 5 év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu