VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome RimOff fali WC, fehér X01651
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome RimOff fali WC, fehér X01651 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome RimOff fali WC, fehér X01651 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome RimOff fali WC, fehér X01651

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome RimOff fali WC, fehér X01651

A Chrome RimOff toalettről teljesen hiányzik az öblítőperem, amely a szennyeződések lerakódásának veszélyét jelenti. Ha nincs öblítőperem a WC-csészén belül, nincsenek hozzáférés nélküli rej... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X01651

Leírás

A Chrome RimOff toalettről teljesen hiányzik az öblítőperem, amely a szennyeződések lerakódásának veszélyét jelenti. Ha nincs öblítőperem a WC-csészén belül, nincsenek hozzáférés nélküli rejtekhelyek, a WC-csésze tökéletesen sima, átlátható, a szennyeződés pedig nem tud hová lerakódni. A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi a pontos öblítést egyszerű vízsugárral, utólagos tisztítás nem szükséges. Ideális megoldás azok számára, akiknek fontos a tökéletes tisztaság, a higiénia és a könnyű karbantartás. E toalettek esztétikai megjelenése lehetővé teszi társításukat a Chrome fürdőszoba koncepció széles választékával, amelyben különböző fürdőszobai felszerelés megtalálható. A falra történő felfüggesztésnek köszönhetően a Chrome RimOff WC megkönnyíti a fürdőszoba vagy a toaletthelyiség padlójának tisztítását. A szerelési pontok a csészében vannak elrejtve, hogy ne zavarják a tiszta és egységes formavilágot.

Friss és átgondolt kialakítású, kiváló minőségű kerámiaanyag mindennapi használatra. A toalett öblítőperem nélküli kialakítása lehetővé teszi a teljes felület öblítését. A WC-t falra kell függeszteni. Javasoljuk a WC-hez a telepített öblítő modul, nyomólap és a SoftClose retarder rendszerrel ellátott WC-ülőke megvásárlását. A WC Chrome RimOff rendelkezik Click rendszerrel, amely lehetővé teszi az ülőke könnyű eltávolítását egy mozdulattal, és az alatta lévő terület tökéletes tisztítását. A toaletthelyiség vagy a fürdőszoba egységes berendezéséhez kaphatók Chrome kiegészítők, vagy a Chrome koncepció más termékei (bidé, mosdó, bútor stb.).

A Chrome WC a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása, amely a letesztelt, beépített öblítő rendszeren alapul. A fali rögzítésnek köszönhetően a fürdőszoba, illetve a WC helyiség padlója is könnyen tisztítható. A WC csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és stílusos összképet. A Chrome falra rögzíthető WC-ket praktikus, lassú záródású, ún. SoftClose rendszerrel felszerelt WC ülőkével kínáljuk.

A fürdőszobai koncepció tökéletesítése
A Chrome WC-k dizájnja a kiterjedt fürdőszobai koncepcióhoz illeszkedik, így a WC-vel kombinált fürdőszobában is egységes stílust alakíthat ki. Formatervezése továbbá olyannyira modern és univerzális, hogy nagy sikerrel alkalmazható bármilyen új tervezésű fürdőszobában. Így a WC-vel közös fürdőszobát is egy stílusban tudja felszerelni.

Látható csavarok és hozzáférhetetlen részek nélkül
A tisztaságot sugárzó összképen nem esik csorba, hiszen a WC csésze könnyen tisztítható és külsején nincsenek hozzáférhetetlen részek, ahol idővel megülepedhetne a kosz.

Mindent az egyszerű karbantartásért
A WC csésze falra szerelése által a fürdőszoba vagy WC helység padlója könnyen tisztítható, az öblítést a gyakorlatban jól bevált öblítő rendszer végzi – a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová szükséges. A WC csésze így higiénikus, tiszta és könnyen tisztítható marad.

Jellemzők:
• Méretei (sz*h*m): 360 x 525 x 350 mm
• Anyaga: monolit kerámia, további felületi kiképzést nem igénylő máz
• Rejtett konzol
• Jótállás: 10 év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu