VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Classic Mini 400 konzol kézmosóhoz, 2 db, króm B14000100P
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Classic Mini 400 konzol kézmosóhoz, 2 db, króm B14000100P

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Classic Mini 400 konzol kézmosóhoz, 2 db, króm B14000100P

RAVAK Classic Mini 400 konzol kézmosóhoz, 2 db, króm B14000100PPraktikus és szép. Kisebb fürdőszobákba vagy WC-be kiváló választás. Sarokba is helyezhető.Az egyszerű klasszikusA Classic mosd... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: B14000100P

Leírás

RAVAK Classic Mini 400 konzol kézmosóhoz, 2 db, króm B14000100P
Praktikus és szép. Kisebb fürdőszobákba vagy WC-be kiváló választás. Sarokba is helyezhető.

Az egyszerű klasszikus
A Classic mosdók klasszikus formája minden modern fürdőszobába illik. A méretek széles választéka mellett a mosdó egyszerű formái és tökéletesen egyenes szélei egy stílusban ötvöződnek.

Méretek bármilyen fürdőszobához
A Classic mosdók méreteiknek köszönhetően minden fürdőszoba alapját képezhetik. Így méreteik a kicsi és praktikus, WC-be való kézmosóktól kezdve a klasszikus nagyságú mosdókon át egészen a dupla mosdókig terjednek, melyek elsősorban a nagy kihasználtságú fürdőszobákba alkalmasak.

Rakodófelület
Amennyiben igazán nagy rakodófelülettel ellátott mosdót keres, a Classic termékek között biztosan megtalálja az igazit. A Classic 800 modellt pontosan ilyen céllal fejlesztettük ki. A mosdótér kényelmes alakján túl teljesen egyenes és tágas rakodófelületet kínál.

Átgondolt formák
A Classic mosdók külseje megszólítja az egyszerű szépség kedvelőit. A sima keretű szögletes forma valamennyi fürdőszobába illik, a mosdótér barátságos, kerek alakja pedig meghitten öleli át használóját minden mosakodás során.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu