Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető
Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető

Bosch Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető

Kedvezmény -46%
Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhetőTechnikai áttekintőFőzőlap fajtájaIndukciós főzőlapEgyidejűleg használható főzőfelületek száma4Főzőzóna flexibilitásKör alakú főző... további információ »

114 990 Ft

211 393 Ft
Raktáron 1 db 

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: PUE611BB5E
Súly: 11,60 kg

Szállítási információk

  • GLS XXL: 6 390 Ft várható kézbesítés 05.07. - 05.08.
  • Geis: 1 560 Ft

Leírás

Serie 4 Indukciós főzőlap 60 cm Fekete, munkapultba építhető

Technikai áttekintő

Főzőlap fajtája
Indukciós főzőlap

Egyidejűleg használható főzőfelületek száma
4

Főzőzóna flexibilitás
Kör alakú főzőzóna

PerfectFry sütőszenzor
Nem

Csatlakozó típusa
Nincs csatlakozó (elektromos bekötés szakember által)

Home Connect
Nem

Kiemelt tulajdonságok

Egyszerű és megbízható kezelés.
Ezzel az új vezérlőpanellel könnyedén szabályozhatja a kívánt főzőzónát. Egyszerűen válassza ki a főzőzónát, majd az Ön által kívánt teljesítmény-fokozatot. Az új QuickStart és ReStart funkció még jobban megkönnyíti a főzést.

Legyen gyorsabb a főzés!
Ha még gyorsabban szeretne könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket varázsolni az asztalra, a PowerBoost segít ebben. Ez a praktikus funkció megnöveli a leadott energiát az ultragyors főzéshez. Használja az indukciós főzőlapon nagy mennyiségű víz felforralásához - így a legmagasabb teljesítményszinthez képest csaknem 35% -kal gyorsabban fog felforrni a víz.

A főzés gyorsabban kezdetét veheti.
A QuickStart funkció észleli, hogy hova tette az edényt, és a kezelőfelületen automatikusan kijelzi a megfelelő főzőzónát. Egyből nekiláthat, és várakozás nélkül kiválaszthatja a kívánt főzési fokozatot.

Rövid távú memória
Amikor kikapcsolja a főzőlapot, akkor az rövid időre elmenti a legutóbb kiválasztott beállítást. Ha a főzőlapot rövid időn belül visszakapcsolja, akkor a korábbi beállítások újra elérhetők lesznek.

Kikapcsol, ha lejár az idő.
Időzítő használat a kiteljesedésben. A beállított idő letelte után a hozzárendelt főzőzóna automatikusan kikapcsol. Ezzel megspórolhat egy újabb kézmozdulatot.

Nem ad esélyt a jogosulatlan használatnak.
Mostantól a gyerekek már nem tudják véletlenül bekapcsolni a főzőlapot. A Gyerekzár funkció egyetlen hosszú gombnyomással megakadályozza a főzőlap jogosulatlan használatát.

Főzés gyorsan és biztonságosan.
Az indukciós főzőlapok a hőt csak ott termelik, ahol szükséges - az edény aljában. Mit jelent ez az Ön számára? Nagyobb biztonság és nagyobb kényelem. Az alacsonyabb hőmérséklet megakadályozza mind a nagy, mind a kis kezek megégetését. ezen kívül az indukciós főzőlap két liter vizet kétszer olyan gyorsan forral fel, mint egy üvegkerámia főzőlap, ezzel is sok energiát megtakarítva.

Vezérlés pontosan.
17 fokozatú teljesítmény-szabályozás az elektromos főzőlapoknál, a teljesítmény pontos beállításához, hogy mindig megfeleljen az Ön főzési igényeinek.

• 17 teljesítményszint minden főzési zónához
TouchSelect: választás ki a kívánt főzőzónát és a teljesítményszintet egyszerűen.
PowerBoost: akár 50%-kal több energia a még gyorsabb melegítés érdekében az indukciós főzőlapon.
QuickStart: indítsa el azonnal, és csak válassza ki a kívánt főzési szintet.
ReStart: Rövid távú memória-funkció a főzőlapokban.

 

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Főzőzónák száma 4 db
Főzőlapok típusa indukciós
Felvett teljesítmény 4,6 W
Szín fekete
Szélessége 59,2 cm
Mélység 52,2 cm
Magasság 0,51 cm
Dugós csatlakozó típusa nélkül
Home Connect NEM

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu