Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320
Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320 Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320 Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320 Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320 Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320 Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320 Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320

Extol Premium autós indító, benzinmotorokhoz 8897320

A könnyű, kicsi és kompakt Extol Premium autós indító készülék indító akkumulátorként és energiatároló egységként szolgál, például 12 V-os ólom akkumulátorokat tartalmazó járművek és gépek (... további információ »


Márka: EXTOL
Cikkszám: 8897320

Leírás

A könnyű, kicsi és kompakt Extol Premium autós indító készülék indító akkumulátorként és energiatároló egységként szolgál, például 12 V-os ólom akkumulátorokat tartalmazó járművek és gépek (személygépkocsik, haszongépjárművek, motorkerékpárok, hajók, kerti traktorok, négykerekű motorok stb.) motorjainak az indításához, vagy mobil eszközök (mobiltelefonok, táblagépek, fényképezőgépek, MP3/MP4 lejátszók és más hasonló készülékek) akkumulátorainak a feltöltéséhez, vagy a készülékek tápellátásához.

- A készülék ideális gépkocsi tartozék és útitárs. A bekapcsolva maradt fényszóró vagy valamilyen lámpa aránylag gyorsan lemeríti a gépkocsi akkumulátorát. Ilyenkor nagyon jól jön az energiatároló készülék által nyújtott segítség.

- A készülékbe épített LED lámpa különböző világítási módokhoz használható (folyamatos világítás, villogó, SOS).

- Az Extol® Premium 8897320 modell motorok indításához használható kisegítő áramforrásként, 4000 cm3-nél kisebb hengerűrtartalmú benzinmotorokhoz (a dízelmotorok indításához nagyobb indítóáram szükséges).

TOVÁBBI TULAJDONSÁGOK
- A nagykapacitású, új generációs lítium-polimer akkumulátornak köszönhetően a készülék tömege és mérete kicsi, az akkumulátornak nincs memória- -effektusa (az akkumulátor nem szerelhető ki).
- A készülék akkumulátorát fel lehet tölteni 230 V-os elektromos hálózatról, vagy 12V egyenfeszültséget biztosító jármű aljzatról (szivargyújtó), a tápfeszültségnek megfelelő adapter használatával.
- A készüléken található kijelző mutatja a beépített akkumulátor töltöttségi állapotát.
- A készülékbe rövidre zárás, túltöltés és teljes lemerülés elleni védelem is be van építve.
- A készülék megbízható és hosszú élettartamú.
- A készülék tartozékai: indítókábel, USB kábel (töltéshez vagy tápellátáshoz), 12 V-os töltő adapter (szivargyújtóhoz csatlakoztatható), 230 V-os töltő adapter (fali aljzathoz csatlakoztatható).

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu