GARDENA P4A 18V/45 2.5 Ah Li-ion Akkumulátor 14903-20
GARDENA P4A 18V/45 2.5 Ah Li-ion Akkumulátor 14903-20

GARDENA P4A 18V/45 2.5 Ah Li-ion Akkumulátor 14903-20

A tökéletes kert kialakításához a GARDENA akkumulátoros kerti szerszámainak energiaellátásáról a GARDENA 18 V-os POWER FOR ALL PBA 18V / 45 rendszerakkumulátora gondoskodik. Nagy teljesítmén... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 14903-20

Leírás

A tökéletes kert kialakításához a GARDENA akkumulátoros kerti szerszámainak energiaellátásáról a GARDENA 18 V-os POWER FOR ALL PBA 18V / 45 rendszerakkumulátora gondoskodik. Nagy teljesítményével és rendkívül hosszú üzemidejével minden szükséges kerti munka elvégezhető. Az akkumulátorcsomag lítium-ion cellái az úgynevezett memóriahatás nélkül gyorsan és minden egyes alkalommal feltölthetők, hosszú akkumulátor-élettartamot biztosítva. 2,5 Ah kapacitásával a GARDENA minden 18V-os POWER FOR ALL eszközével kompatibilis. Tömegének és üzemidejének tökéletesen kiegyensúlyozott aránya miatt ideális minden kézi szerszámgép és fűnyíró működtetéséhez. Ezenkívül az akkumulátor kompatibilis a POWER FOR ALL ALLIANCE márkanévvel forgalmazott számos más, a ház körül és a kertben használható eszközével is. Ez azt jelenti, hogy nem kell minden termékhez egy új akkumulátort vásárolni. Ezzel pénzt takaríthatsz meg, ráadásul rugalmasan oszthatod be feladataid! Szenvedély, amelyet a GARDENA táplál – akkumulátoros kerti berendezések az alkotás szabadságának ígéretével.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu