Happy Green Napernyő 230 cm, Sötétzöld
Happy Green Napernyő 230 cm, Sötétzöld

Happy Green Napernyő 230 cm, Sötétzöld

Happy Green Napernyő 230 cm, Sötétzöld Az egyik legnépszerűbb, klasszikus kültéri árnyékoló a kerti napernyő. A Happy Green kerek kerti napernyő rendkívül praktikus és könnyen használható ár... további információ »


Márka: HAPPY GREEN
Cikkszám: 50EAU003ADG

Leírás

Happy Green Napernyő 230 cm, Sötétzöld
Az egyik legnépszerűbb, klasszikus kültéri árnyékoló a kerti napernyő. A Happy Green kerek kerti napernyő rendkívül praktikus és könnyen használható árnyékolóeszköz. Akár a kertben, akár a teraszon szeretnénk használni, mobilitásának köszönhetően egyszerűen követhetjük vele a nap járását, így mindig ott helyezhetjük el , ahol a legnagyobb szükség van rá.

A napernyők a praktikusságuk és a mobilitásuk miatt a legkeresettebb nyári árnyékolók közé tartoznak. Könnyen követhetjük vele a nap járását, a kertben vagy a teraszon oda tehetjük, ahol leginkább tűz a nap.Fontos kiemelni, hogy gyermekünk egészsége érdekében célszerű a homokozó vagy a kismedence mellé napernyőt állítani, ami megvédi a kicsiket a leégéstől, napszúrástól.

A Happy Garden napernyő jellemzői:
Kültéri árnyékoló
6 cikkből álló, kerek ernyőrész
Praktikus
Mobilis
Könnyen szétnyitható és összecsukható
Kertben vagy teraszon is használható
Méretek:

Ernyő átmérője: 230 cm
Acélrudak átmérője: 32 mm
Anyaga:

fém
poliészter ( 140 g / m2 )

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu