KNIPEX SIKA Cobra vízpumpa fogó, 1", 150 mm 8701150
KNIPEX SIKA Cobra vízpumpa fogó, 1", 150 mm 8701150

KNIPEX SIKA Cobra vízpumpa fogó, 1", 150 mm 8701150

Nyissa szét teljesen, majd zárja össze fogót és fogjon rá! További gyorsbeállítás a munkadarabon, betolással. Egyesíti a jól bevált csapeszeg-reteszelét és a kiegészítő tolófunkciót, amely m... további információ »


Márka: KNIPEX
Cikkszám: 8701150

Hasonló termékek

Leírás

Nyissa szét teljesen, majd zárja össze fogót és fogjon rá! További gyorsbeállítás a munkadarabon, betolással. Egyesíti a jól bevált csapeszeg-reteszelét és a kiegészítő tolófunkciót, amely megkönnyíti a rendkívül szűkös és hozzáférhetetlen helyeken történő munkavégzést. A beállítás közvetlenül a munkadarabon történik, egyszerű rátolással. A csuklós csapszeg biztos reteszelődése az első terhelés során. Ezt követően a fogó fogásszélessége rögzített és csak a gomb megnyomásával állítható el. A tolófunkció ismételt aktiválásához meg kell nyomni a gombot, a csuklós csapszeg így kinyomódik és a fogó teljesen nyit. Króm-vanádium elektroacél, kovácsolt, több lépcsőben olajban edzett


Jellemzők:
• Beállítható pozíció: 11
• Súly: 145 g
• Hosszúság: 150 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu