GARDENA bokorápoló kesztyű 7 / S méret 0216-20
GARDENA bokorápoló kesztyű 7 / S méret 0216-20 GARDENA bokorápoló kesztyű 7 / S méret 0216-20 GARDENA bokorápoló kesztyű 7 / S méret 0216-20 GARDENA bokorápoló kesztyű 7 / S méret 0216-20

GARDENA bokorápoló kesztyű 7 / S méret 0216-20

GARDENA bokorápoló kesztyű 7 / S méret 0216-20 Ezek a kesztyűk védelmet nyújtanak, és jól néznek ki. Karistolások és egyéb sérülések nélkül tudja bokrait és tüskés növényeit ápolni. A GARDEN... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 0216-20

Leírás

GARDENA bokorápoló kesztyű 7 / S méret 0216-20
Ezek a kesztyűk védelmet nyújtanak, és jól néznek ki. Karistolások és egyéb sérülések nélkül tudja bokrait és tüskés növényeit ápolni. A GARDENA bokorápoló kesztyűk speciális tulajdonságokkal rendelkeznek: a megerősített és erős ujjbegyek védik az ujjait metszés és markolás közben. Az ujjak mindkét oldala robusztus és védő anyagokból készült. Ez a szabás különösen nagy segítséget nyújt, ha a lemetszett tüskés ágakat kézben kell vinnie. Több nem izzad bele a kesztyűbe a keze: a válogatott minőségű anyagok légáteresztőek! A bokorápoló kesztyű hosszabbított kesztyűszárral készültek, így munka során nem csak a tenyerét és csuklóját védi, hanem alkarját is. A hüvelykujjak speciális és prémium minőségű kialakítása kényelmes munkát biztosít a bokrok és tüskés növények ápolásához. Ezek a kesztyűk egyszerre teszik lehetővé a munka közbeni érzékelést és a biztonságos munkavégzést.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu