LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157
LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157 LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157 LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157 LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157 LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157 LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157 LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157 LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157

LEIFHEIT Air Flow M Solid Plus NF vasalóasztal 120 x 38 cm 76157

A Leifheit Air Flow M Solid Plus vasalóasztalnak köszönhetően megvalósíthatja a gyors és tökéletes vasalásról szóló álmát. Kapcsolja be a vasalódeszkát, kapcsolja le a fejet A könnyen kezelh... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 76157

Leírás

A Leifheit Air Flow M Solid Plus vasalóasztalnak köszönhetően megvalósíthatja a gyors és tökéletes vasalásról szóló álmát. Kapcsolja be a vasalódeszkát, kapcsolja le a fejet A könnyen kezelhető légfelfuvó funkció egyszerűsíti a vasalást. Egy légpárnát készít, ezen a vasaló csak úgy suhan, és fáradtság nélkül ránc nélkül és kímélően simít. Ezen kívül a Thermo Reflect huzat a kétoldalas vasaló hatásával lerövidíti a munkaidőt, mert a fehérneműt egyszerre, mindkét oldalán vasalja.

A Leifheit vasalódeszka megkönnyíti munkáját. S könnyű , különleges műanyagból készült (EPP) vasalófelület , aktív asztal-káddal teszi könnyűvé és kompakt méretűvé a vasalóasztalt. Egyszerűen tudja felállítani a vasaláshoz és összecsukni a szállításhoz /tároláshoz. A könnyű Air Flow M Solid Plus vasalóasztal alacsony súlya ellenére is szilárdan és billegés nélkül áll a stabil alsó vázának és a padló egyenetlenségeit kiegyenlítő automatikának köszönhetően A gyermek - és a szállító zár lehetővé teszi a biztonságos vasalást és a vasalóasztal biztonságos szállítását. A 120 x 38 cm nagy vasaló felületével az Air Flow M Solid Plus ajánlott az ingek, blúzok, nagdrágok, ruhák és hasonlók ruhadarabok vasalásához. Akár állva, akár ülve vasal – a Leifheit vasalóasztalának magassága egyénre beállítható 74-től 100 cm magasságig. Ezen kívül a beépített dugalj közvetlenül a vasaló-tartó mellé van tervezve. Ide dughatja be közvetlenül a vasalót, ami lehetővé teszi a szabadabb és rugalmasabb vasalást.

• A felfújás funkciónak és a légpárnának köszönhető a ráncmentes és kímélő vasalás.
• A kb. 5,6 kg könnyű szerkezet – a szabadalmaztatott EPP vasaló felületnek / aktív asztalkádnak köszönhetően egyszerűsíti a szállítást, felállítást , szétszedést és az raktározást
• A Thermo Reflect huzat a gőz- és hő visszaverésével gondoskodik a vasaló egyszerűbb, gyorsabb siklásáról és a kétoldalas vasalásról
• A 120 x 38 cm nagy vasaló felület elég helyet kínál a mindennapi ruhanemük vasalásához
• A stabil váz és a padló egyenetlenségek automatikus kiegyenlítésének köszönhető a vasalódeszka rendkívüli stabilitása.
• Állva vagy ülve vasal, egyszerű és kényelmes, 74 és 100 cm közötti magasság beállítással
• Csatlakoztassa a vasalót közvetlen a vasalóasztalra szerelt, beépített dugaljba, így a vasalás rugalmasabbá válik és mozgásszabadságot biztosít.
• A gyermek - és a szállító zár lehetővé teszi a biztonságos vasalást és a vasalóasztal biztonságos szállítását.
• Csatlakoztassa a vasalót közvetlen a vasalóasztalra szerelt, beépített dugaljba, így a vasalás rugalmasabbá válik és mozgásszabadságot biztosít.
• A gyermek - és a szállító zár lehetővé teszi a biztonságos vasalást és a vasalóasztal biztonságos szállítását.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu