VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310
VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310 VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310 VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310 VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310 VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310 VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310 VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310

VILEDA Actifibre mikroszálas törlőkendő, 2 db 148310

Ismerkedjen meg új, Actifibre technológiával készült mikroszálas törlőkendőnkkel: A Vileda Actifibre a mikroszálas törlőkendők következő generációját képviseli. 3 fő felülettisztító funkciój... további információ »


Márka: VILEDA
Cikkszám: 148310

Leírás

Ismerkedjen meg új, Actifibre technológiával készült mikroszálas törlőkendőnkkel: A Vileda Actifibre a mikroszálas törlőkendők következő generációját képviseli. 3 fő felülettisztító funkciója - a csíkmentes takarítás, kiváló nedvszívó képesség és a szennyeződések vonzása - teszi ezt a törlőkendőket sokoldalú segítőtárssá, amely csodákra képes az ön otthonában.


Szeretne egy új, hatékony háztartási törlőkendőt? Készen áll a mikroszálas törlőkendők következő generációjára? A Vileda termékcsalád legújabb tagja az Actifibre törlőkendő. Egyesíti magában a kipróbált és bevált törlőkendők legjobb tulajdonságait és képességeit. Nincs több maszatolás, törlésnyom, csík, mint a legtöbb ablak- vagy üvegtisztító törlőkendőnél. A házi kedvencek által elhullatott szőröket, makacs szennyeződéseket és piszkokat összegyűjti, ahogy ez a nagy teljesítményű mikroszálas kendőktől elvárható. Vásárolja meg az újonnan kifejlesztett, rendkívül erős mikroszálas Vileda Actifibre törlőkendőnket! Domború textúrája jobban felszedi az erős szennyeződéseket, sőt, még a makacs foltokat is eltüntetik. A PVA (polivinil-alkohol) bevonat tovább erősíti az Actifibre külső felületét. Nedves törlés után nem is kell várni a száradásra, mert a Vileda szakértői maximálissá tették a textília száradási képességeit. Legyen szó a konyha, a fürdőszoba vagy más helyiség takarításáról, az Actifibre technológiával készült mikroszálas törlőkendőkkel bármely felület tisztítása kényelmes és hatékony, így a napi házimunka elvégzése sokkal egyszerűbb. Ez a mindennapi tisztításhoz használható, újrafelhasználható termék ragyogó felületeket és csillogó tisztaságot hoz az ön otthonába. Portörlő, tisztító, lemosó és szivacs - egyben! A kiváló higiénia fenntartása érdekében, mossa ki rendszeresen a tisztítókendőt kézzel vagy maximum 60 °C-on a mosógépben. Az Actifibre technológiával készült puha szövet a mikroszálas törlőkendők sztárja, ezért ott a helye minden modern háztartásban. Adja hozzá saját tisztítóeszköz-gyűjteményéhez, és használja ki teljes potenciálját!


Jellemzők:
• Extra nedvszívó képesség - Ha nem szeretne többé vízcseppeket hagyni a feltörölt felületeken, a 100%-ban mikroszálas Vileda Actifibre törlőkendő lesz a kedvence. Az extra nedvszívó képességnek köszönhetően ez a törlőkendő nem hagy nyomokat a feltörölt felületen.
• A következő generációs mikroszál - Az Actifibre mikroszálas törlőkendő több jelentős funkcióval rendelkezik: nedvesen is kellemes a tapintása, csíkmentes ragyogást biztosít, összegyűjti a port, nagy nedvszívó képességel rendelkezik, a makacs szennyeződéseket gyorsan eltávolítja.


Műszaki adatok:
• Méret: 29 x 29 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu