LEIFHEIT Clean Twist M Felmosó szett (Click System) 52024
LEIFHEIT Clean Twist M Felmosó szett (Click System) 52024 LEIFHEIT Clean Twist M Felmosó szett (Click System) 52024 LEIFHEIT Clean Twist M Felmosó szett (Click System) 52024 LEIFHEIT Clean Twist M Felmosó szett (Click System) 52024 LEIFHEIT Clean Twist M Felmosó szett (Click System) 52024

LEIFHEIT Clean Twist M Felmosó szett (Click System) 52024

A forgó tisztító szett padló tisztítására alkalmas, kezének a piszkos vízzel való érintkezése nélkül. Minden tipusú padlóra – parketta, laminált, fa. Újdonság az előző verzióhoz képest a a r... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 52024

Leírás

A forgó tisztító szett padló tisztítására alkalmas, kezének a piszkos vízzel való érintkezése nélkül. Minden tipusú padlóra – parketta, laminált, fa. Újdonság az előző verzióhoz képest a a rotációs rendszer, mely egyenesen a tartóban van elhelyezve, a felhasználó általi gyors befejezésre való lehetőség, egy új, nagy rotációs rekesz, mely egyszerűen s gyorsan a vödörbe helyezhető, univerzális, 20l-es vödör egy tartófüllel. a 360°-os forgás lehetővé teszi a nyolcas alakzatban való felmosást. A felmosólap gyakorlatilag az egész felmosó-felületen helyezkedik el. A speciális mikroszálból készült felmosólap cserélhető s kiválóan magába szívja a szennyeződéseket, öblítő használata nélkül mosógépben mosható. A felmosólap szélessége 33 cm. 3 év garancia + TWIST felmosó mopokhoz, minden tipusú padló tisztítására alkalmas (szintén a linóleum, parketta, laminált, parafa, fa , stb. padlókhoz), a speciális mikroszál kiválóan vonzza magához az összes szennyeződést, nem csomósodik össze, gyorsan szárad, garantálja a hosszú élettartamot, megbízható kapcsolódás a szegélyekhez, öblítő használata nélkül mosógépben mosható.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu