G21 BlackHook felfüggeszétési rendszert a kerti eszközök tárolására 635024
G21 BlackHook felfüggeszétési rendszert a kerti eszközök tárolására 635024 G21 BlackHook felfüggeszétési rendszert a kerti eszközök tárolására 635024

G21 BlackHook felfüggeszétési rendszert a kerti eszközök tárolására 635024

A termék leírása :AG21 Balck Hook felfügesszésti rendszer segít rendezni és rendszerezni aszerszámokat a garázsban a műhelyben,a kerti tárolóban és nem utolsósorban minden kéznél lesz, ... további információ »


Cikkszám: 635024

Leírás

A termék leírása :

AG21 Balck Hook felfügesszésti rendszer segít rendezni és rendszerezni aszerszámokat a garázsban a műhelyben,a kerti tárolóban és nem utolsósorban minden kéznél lesz, amire szüksége van.

Minden kerti segédeszköz egy helyen
Köszönhetően a BlackHook felfüggeszütési rendszernek ezentúl nemkell a kerti szeszámokban  botladozni. Ide bátran felfüggeszthetia seprűt, lapátot, kapát, gereblyét, kerti ollót, kézi fűrészt és akáregyék kerti szerszámokat.

BlackHook G21

Egyszerű felszerelés, egyéni elrendezés

 A felfüggesztési rendszer felszerelése rendkívül egyszerű.Csavarozza fel  vízszintesen a síneket a kiválasztott falra,csatlakoztassa a csatlakozókkal és helyezze be a műanyag végeket.Alakítsa ki saját elrendezését, a kampókat szabadon mozgathatja a sínen.


A sínek változatos elrendezése

A csomagolásban 3 sínt, 2 csatlakozót és 2 készlet műanyag végettalál. A listákat egy hosszú sorba vagy akár két sorba is felszerelheti.  Tervezze meg felfüggesztési rendszerét úgy ahogy önnek alegpraktikusabb.


Specifikációk :
A csomagolásban  lévő darabok száma: 18
Anyag: vas
Akasztófelület : nem eltávolítható csúszásmentes gumi
Csomagolás tömege: 6 kg

A csomagolás tartalma:

3x sín
2 csatlakozó
2x műanyag vég
1x Double snake
1x Rake
1x Needle
1x Spoon
1x Cradle
1x Triangle
1x Peg




Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu