EXTOL CRAFT racsnis BIT dugókulcs, csavarhúzó klt.; 30db-os, CrV., irányváltós, mágneses,
EXTOL CRAFT racsnis BIT dugókulcs, csavarhúzó klt.; 30db-os, CrV., irányváltós, mágneses, EXTOL CRAFT racsnis BIT dugókulcs, csavarhúzó klt.; 30db-os, CrV., irányváltós, mágneses,

EXTOL CRAFT racsnis BIT dugókulcs, csavarhúzó klt.; 30db-os, CrV., irányváltós, mágneses,

Extol racsnis BIT dugókulcs, csavarhúzó klt.; 30db-os, CrV., irányváltós, mágneses, műanyag dobozban Extol Craft: társak a ház körül.... Az Extol Craft szerszámok nagyszerű választást kínál... további információ »


Márka: EXTOL
Cikkszám: 53091

Leírás

Extol racsnis BIT dugókulcs, csavarhúzó klt.; 30db-os, CrV., irányváltós, mágneses, műanyag dobozban

Extol Craft: társak a ház körül.... Az Extol Craft szerszámok nagyszerű választást kínálnak azoknak a hobbi barkácsolóknak, akik igazán élvezni szeretnék a munkájukat megfizethető árú szerszámaikkal. A kategóriában az Extol Craft a szokottnál nagyobb teljesítményt nyújt, ami nem megy a minőség rovására. Válassza az Extol Craft szerszámokat és a legjobb minőséget kapja megfizethető áron, ráadásul széles választékban. Az Extol Craft sorozatot szigorú formatervezési és technológiai normák szerint fejlesztik Csehországi szakemberek-egy olyan országé, mely gazdag és régi hagyományokkal a szerszámgyártás területén.





1/4" racsnis csavarhúzó markolat
BIT-ek 1/4"×25 mm méretben
(-) 4-5,5-7mm
PH 0-1-2, PZ 1-2
HEX 4-5-6mm
T 10-15
dugók 5-6-7-8-9-10mm
(-) 2-2,5-3mm
PH 000-00-0
T 6-8
tömeg 0,4 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu