SENCOR SOX 009 pótfej szájzuhanyhoz 41009645
SENCOR SOX 009 pótfej szájzuhanyhoz 41009645

SENCOR SOX 009 pótfej szájzuhanyhoz 41009645

A Sencor SOX 009 szájzuhany pótfejek kompatibilisek minden Sencor SOI 3x típusú szájzuhanyokkal. Kimagasló tisztító technológiának köszönhetően, a lepedékek akár 99,5%-át eltünteti a manuáli... további információ »


Márka: SENCOR
Cikkszám: 41009645

Leírás

A Sencor SOX 009 szájzuhany pótfejek kompatibilisek minden Sencor SOI 3x típusú szájzuhanyokkal. Kimagasló tisztító technológiának köszönhetően, a lepedékek akár 99,5%-át eltünteti a manuális fogkefékhez képest.

Jellemzők:
4 különböző fej a maximális szájhigiénia érdekében:
• Standard fúvóka - A normál tisztításhoz használható, eltávolítja a baktériumokat a fogak, valamint a fog és a fogíny közül.
• Fogszabályozó tisztító - Fogszabályozó viselése esetén, illetve foghidak tisztításához használható.
• Mélytisztító - A nehezebben hozzáférhető vagy az érzékeny helyek tisztításához használható. A fúvóka speciális kialakítása kisebb víznyomás mellett is biztosítja a megfelelő tisztítást.
• Nyelvtisztító - A nyelv és a száj belső részének a tisztításához használható, eltávolítja a baktériumokat, az ételmaradékokat és az elhalt sejteket.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu