INTEX Hyper-Flow búvárpipa, kék 55924
INTEX Hyper-Flow búvárpipa, kék 55924 INTEX Hyper-Flow búvárpipa, kék 55924

INTEX Hyper-Flow búvárpipa, kék 55924

Palack nélküli búvárkodáshoz elengedhetetlen társ egy jó minőségű búvárpipa, mely lehetővé teszi, hogy a fejünk kiemelése nélkül is folyamatosan levegőhöz jussunk. Az Intex Hyper-Flow termék... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 55924

Leírás

Palack nélküli búvárkodáshoz elengedhetetlen társ egy jó minőségű búvárpipa, mely lehetővé teszi, hogy a fejünk kiemelése nélkül is folyamatosan levegőhöz jussunk. Az Intex Hyper-Flow termékcsaládja minden igényt kielégít majd, hiszen igényes kialakításának köszönhetően kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. A pipa PVC csöve szilikon csatlakozásokat tartalmaz, melyek remekül szigetelnek és stabilan tartanak. A cső szemüveg-rögzítővel is el van látva, valamint egy biztonsági szelep is beépítésre került, mely teljes mértékben kizárja a vizet a csőből, ha lemerülünk vele.

Jellemzők:
• Kor: 8+ év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu