GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20
GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20 GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20 GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20 GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20 GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20 GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20 GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20

GARDENA ComfortCut Li Akkus fű- és bokornyíró készlet 9857-20

A GARDENA akkumulátoros ComfortCut Li fű- és bokornyíró ollókészlet a kényelmes és pontos gyepszegélyvágás titka. Az akkumulátoros olló különféle alkalmazásokhoz használható, mivel fű- és bu... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 09857-20

Leírás

A GARDENA akkumulátoros ComfortCut Li fű- és bokornyíró ollókészlet a kényelmes és pontos gyepszegélyvágás titka. Az akkumulátoros olló különféle alkalmazásokhoz használható, mivel fű- és bukszusnyíró, valamint bokornyíró késsel is felszerelhető. Ergonomikus markolatkiképzésének köszönhetően tökéletesen kézbe illik. A markolat is hajlítható, hogy a természetes kéztartáshoz illeszkedjék. A minőségi késekkel tökéletes lesz a vágás, a pengék pedig gombnyomásra leoldhatók és cserélhetők, szerszám használata nélkül. Beépített, könnyen karbantartható lítium-ion akkumulátorral. Az akkumulátor bármikor, memóriahatás nélkül gyorsan újratölthető. Késvédővel és töltővel együtt. A gyepszegély kényelmesen vágható, mivel a teleszkópos nyél kompatibilis az ollóval (külön kapható tartozék 9859. cikkszámon).


Jellemzők:
• Akkumulátor típusa: Lítium-ion
• Vágási szélesség: 8 cm
• Üzemidő: max. 80 min

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu