LEIFHEIT Pegasus 180 Solid ruhaszárító grey blue 81670
LEIFHEIT Pegasus 180 Solid ruhaszárító grey blue 81670 LEIFHEIT Pegasus 180 Solid ruhaszárító grey blue 81670 LEIFHEIT Pegasus 180 Solid ruhaszárító grey blue 81670 LEIFHEIT Pegasus 180 Solid ruhaszárító grey blue 81670 LEIFHEIT Pegasus 180 Solid ruhaszárító grey blue 81670 LEIFHEIT Pegasus 180 Solid ruhaszárító grey blue 81670

LEIFHEIT Pegasus 180 Solid ruhaszárító grey blue 81670

Aki a kimosott ruhát mind szabadban mind beltérben szárítja, és közben nagy rugalmasságot kíván a Leifheit Pegasus 180 Solid ruhaszárítóállvány megfelelő választás. Mivel biztosítja a bizton... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 81670

Leírás

Aki a kimosott ruhát mind szabadban mind beltérben szárítja, és közben nagy rugalmasságot kíván a Leifheit Pegasus 180 Solid ruhaszárítóállvány megfelelő választás. Mivel biztosítja a biztonságos, stabil állást egyenetlen talajon is, a párhuzamos állólábainak köszönhetően. Nem probléma a mosott ruhát a kertben szárítani és azonnal visszavinni a házba, amint esni kezd. Továbbá a 105 cm magas szárny különösen praktikus. Lehetővé teszi, hogy nemcsak a kis darabokat, hanem a nagyméretű ruhákat, például nadrágot és törölközőt is fel tudja akasztani. A Leifheit ruhaszárítóállvány 18 méteres szárítóhossza is meggyőző. Így rengeteg helyet biztosít a ruha szárításához. A Leifheit ruhaszárítóállvány összehajtható és így könnyen és helytakarékosan tujda tárolni. Tartozékok: két kisebb ruhatartó, amelyre a zoknit vagy a fehérneműt könnyen és gyorsan, ruhacsipesz nélkül felakaszthatja.

Főbb jellemzők:

  • Korlátozott kiadás a grey blue színkombinációban
  • Stabilan áll kint és bent a párhuzamos állólábaknak köszönhetően
  • A 105 cm-es szárny-magassága lehetővé teszi a hosszú ruhadarabok felakasztását
  • A 18-es szárítóhossz rengeteg helyet biztosít a mosott ruha szárításához
  • Két kis-darab tartó a zoknik ruhacsipesz nélküli felakasztásához
  • A ruhaszárítóállvány egyszerűen összehajtható, és így helytakarékosan tárolható

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu