KIÁRUSÍTÁS GARDENA SILENO city Robotfűnyíró 600 m2 15010-322 KIPRÓBÁLT
KIÁRUSÍTÁS GARDENA SILENO city Robotfűnyíró 600 m2 15010-322 KIPRÓBÁLT KIÁRUSÍTÁS GARDENA SILENO city Robotfűnyíró 600 m2 15010-322 KIPRÓBÁLT KIÁRUSÍTÁS GARDENA SILENO city Robotfűnyíró 600 m2 15010-322 KIPRÓBÁLT

KIÁRUSÍTÁS GARDENA SILENO city Robotfűnyíró 600 m2 15010-322 KIPRÓBÁLT

Halk üzem, sokoldalúság és intelligens kivitel jellemzi a GARDENA SILENO life 750 m2 robotfűnyírót. A SILENO life ideális közepes méretű gyepekhez, ötvözi a nagy teljesítményt és a precizitá... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: R__15010-32

Leírás

Halk üzem, sokoldalúság és intelligens kivitel jellemzi a GARDENA SILENO life 750 m2 robotfűnyírót. A SILENO life ideális közepes méretű gyepekhez, ötvözi a nagy teljesítményt és a precizitást a kényelmes fűnyírással. Kezdjünk hozzá! Vedd kézbe a telefonod, add meg a gyep méretét, a fűnyírás napjait és a kívánt kezdési időt a GARDENA Bluetooth® alkalmazásban.

 

Jellemzők

Bluetooth® kapcsolat
Csak vedd kézbe az okostelefonod és a GARDENA Bluetooth® alkalmazással akár 10 méterről is könnyedén beállíthatod a SILENO city-t. Az EasyApp Control, az Auto Schedule és az EasyConfig funkciókkal igazán könnyű a telepítés és máris gond nélkül működik minden!

Pro-silent
Pihenj le a kertedben, miközben a SILENO city csendesen munkába áll! A kategóriában legalacsonyabb zajszint (57dB A) egyáltalán nem fog zavarni.

AI-precise
Ez a robotfűnyíró profi navigátor, így megbízható pontossággal bírkózik meg a legkeskenyebb terekkel és a legszűkebb sarkokkal is.

Auto Weather & Terrain
A SILENO egy megbízható kerti segéd, bármilyen időjárásban dolgozik, esőben vagy napsütésben is. Mindenhol elboldogul, a bonyolultabb kertrészektől a keskeny átjárókig, és akár 35%-os emelkedőn is.

Ideális kis és bonyolult gyepfelületekre
A GARDENA SILENO city kis és bonyolult gyepterületeket is teljesen automatikusan, megbízhatóan, nyomvonalmentesen és egyenletesen nyír. Gond nélkül boldogul a keskeny átjárókkal és szűk utakkal. A töltőállomás szintén rugalmasan telepíthető, gyakorlatilag korlátozás nélkül.

Hidegben is menő
Az intelligens fagyérzékelő észleli a fagypont közeli hőmérsékleteket és felfüggeszti a fűnyírási tervet a gyep védelme érdekében.

Biztonságos és stabil
A határoló vezetékkel rugalmasan, mégis megbízhatóan meghatározható a fűnyírás területe – biztosítja, hogy a robotfűnyíró csak a kijelölt helyen dolgozik. A rendkívül érzékeny ütközésérzékelők gondoskodnak arról, hogy a Robotfűnyíró nem áll meg az akadályoknál. Ha a gépet felemelik, egy másik érzékelőkészlet azonnal leállítja a pengéket és megakadályozza az esetleges sérüléseket.

Könnyen tisztítható
A GARDENA SILENO city házáról, késtárcsájáról és kerekeiről egyszerűen és alaposan, tömlővel eltávolítható mindenféle szennyeződés, por és fűnyesedék.

Spirálvágás: Szédítő!
A spirálvágás funkciónak köszönhető, hogy a SILENO city ideális választás a nehezen elérhető helyek, például trambulinok vagy kerti bútorok alatt történő fűnyírásra – elvégzi helyetted a kemény munkát!

 

Hatékonyság

  • Munkaterület-kapacitás 600 m2 ±20%
  • Feltöltő rendszer Automata
  • A munkaterület maximális emelkedése 35 %
  • Maximális emelkedés a határvezetéknél 10 %

Motor és vágórendszer

  • Vágási rendszer 3 forgókés
  • Vágási magasság, min.–max. 20-50 mm
  • Vágási szélesség 16 cm
  • Dual cutting direction Igen
  • Daily active time (mowing & charging) required 13 h for maximum area capacity

Telepítési kiegészítők

  • Hurokvezeték 150 m
  • Low voltage cable 5 m
  • Rögzítő szegek 200 db

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu