VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TWIN nyomólap, szatén X01739
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TWIN nyomólap, szatén X01739 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TWIN nyomólap, szatén X01739 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TWIN nyomólap, szatén X01739

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK TWIN nyomólap, szatén X01739

RAVAK TWIN nyomólap, szatén X01739A szaniter kerámia mára a legkifinomultabb komplex megoldást nyújtja, amellyel élvezheti és kellemesebbé teheti a WC használatát. A RAVAK tartozékok széles ... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X01739

Leírás

RAVAK TWIN nyomólap, szatén X01739
A szaniter kerámia mára a legkifinomultabb komplex megoldást nyújtja, amellyel élvezheti és kellemesebbé teheti a WC használatát. A RAVAK tartozékok széles választékát is kínálja WC-khez és bidékhez, - például WC-ülőkéket, nyomólapokat többféle színben és kivitelben - annak érdekében, hogy illeszkedjen a fürdőszobai szerelvényekhez, valamint beépítési modulokat kínálunk különböző faltípusokhoz. Így egyetlen gyártótól beszerezhet mindent, amire szüksége lehet fürdőszobájában.

Kifinomult részletek
Toalettjét tökéletessé varázsolja. Nem bontja meg a fal egységét, mégis tökéletesen használható. A fém nyomólap szerkezete falba épített, így nem bontja meg az esztétikai egységet.

Letisztult és egyszerű dizájn
A Twin nyomólap (szerelőkerettel rögzített) fali WC-khez készült. A fém nyomólap szerkezete falba épített, így csak minimálisan emelkedik a burkolat fölé, támogatva ezzel a tiszta, egységes benyomást.

Jellemzők:
• méretek (sz/m): 247 x 165 mm
• anyag: fém
• színkivitel: szatén

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu