VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 032.00 Puri zuhanycsaptelep, króm X070145
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 032.00 Puri zuhanycsaptelep, króm X070145 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 032.00 Puri zuhanycsaptelep, króm X070145

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 032.00 Puri zuhanycsaptelep, króm X070145

A Puri fali zuhanycsaptelep minden zuhanyzóhelyiségbe alkalmas. A csaptelep karjának egyenletes mozgatásával tökéletesen beállítható a víz áramlása és hőmérséklete. A bal oldali hőmérséklet-... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070145

Leírás

A Puri fali zuhanycsaptelep minden zuhanyzóhelyiségbe alkalmas. A csaptelep karjának egyenletes mozgatásával tökéletesen beállítható a víz áramlása és hőmérséklete. A bal oldali hőmérséklet-kezelés csökkenti a csaptelep felületének túlhevülését. A fürdőszoba egységes megoldása és harmonikus kialakítása érdekében a többi Puri csapteleppel kombinálva javasoljuk. Külső tisztításhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát ajánljuk.

Puri fali zuhanycsaptelep egyenletes működésű karral rendelkezik, amely szabályozza a víz áramlását és hőmérsékletét. A Puri termosztátos fali zuhanycsaptelep a tökéletes designt és a rendkívül praktikus funkciót ötvözi. A kiváló minőségű hőbetétnek köszönhetően maga a zuhany is figyeli a beállított vízhőmérsékletet. 150 mm-es távközével univerzális társ minden zuhanyozáshoz. Mint minden RAVAK csaptelepre, a PURI kollekcióra is 5 éves garanciát kínálunk.

Jellemzők:
• Felületkezelés: fényes króm
• Vízkiállás: 150 mm
• Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia, baloldali szabályozás - CoolFeel
• Alkalmas: az összes RAVAK zuhanykabinhoz

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu