VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK 10° TD F 061.20 Free Black falba süllyesztett csap váltóval, belső egységgel X070156
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK 10° TD F 061.20 Free Black falba süllyesztett csap váltóval, belső egységgel X070156 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK 10° TD F 061.20 Free Black falba süllyesztett csap váltóval, belső egységgel X070156 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK 10° TD F 061.20 Free Black falba süllyesztett csap váltóval, belső egységgel X070156 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK 10° TD F 061.20 Free Black falba süllyesztett csap váltóval, belső egységgel X070156

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK 10° TD F 061.20 Free Black falba süllyesztett csap váltóval, belső egységgel X070156

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt. A sima felületű csaptelep k... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070156

Leírás

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt. A sima felületű csaptelep kezelése így még kellemesebb, a dizájn még barátságosabb, az Ön elégedettsége pedig még nagyobb. A fekete, matt felületű, falba süllyesztett csaptelep azonnal felkelti a figyelmet, és a luxus magasabb szintjére emeli fürdőszobáját. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a 10° Free black csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk.

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt. Amennyiben a süllyesztett csaptelep kádhoz került beépítésre és váltóval rendelkezik, a váltóval válthatunk a túlfolyónál történő kádfeltöltés és a kézizuhany között. A 10° Free black sorozat sima felületű vezérlő kart kínál. A süllyesztett csaptelepek egyik fajtáját telepíthetjük univerzális R-box-szal, a másik fajtáját R-box nélkül. R-box-szal történő telepítés esetén sokkal könnyebb a csaptelep esetleges későbbi cseréje, valamint a víz elzárása nélkül lehet légteleníteni a vízellátást.

Műszaki adatok:
• Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
• Termékszín: matt fekete
• Kivitelezés: kapcsolóval, saját falsík alatti szerkezettel - nem alkalmas az R-box számára
• Jótállás a csaptelepekre: 3 év
• Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel és kézizuhannyal rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek kézizuhannyal és esőztető zuhannyal felszereltek

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu