VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 014.00 Puri álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, 190 mm X070113
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 014.00 Puri álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, 190 mm X070113 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 014.00 Puri álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, 190 mm X070113 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 014.00 Puri álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, 190 mm X070113 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 014.00 Puri álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, 190 mm X070113

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK PU 014.00 Puri álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül, 190 mm X070113

A magasabb mosdócsaptelepet a kényelmesebb tisztálkodáshoz tervezték, amely a hagyományos mosdókagylónál lehetséges. Ezenkívül a rugalmas légkeverő biztosítja, hogy a vízáram mindig közvetle... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070113

Leírás

A magasabb mosdócsaptelepet a kényelmesebb tisztálkodáshoz tervezték, amely a hagyományos mosdókagylónál lehetséges. Ezenkívül a rugalmas légkeverő biztosítja, hogy a vízáram mindig közvetlenül a lefolyóba irányuljon, oly módon, hogy a víz ne fröccsenjen ki. A csaptelepek minimalista formavilága és lekerekített ívei harmonizálnak minden mosdókagylóval. A fürdőszoba egységes megoldása és harmonikus kialakítása érdekében a többi Puri csapteleppel kombinálva javasoljuk. Külső tisztításhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát ajánljuk.

Egyszerű, tiszta formák
A Kryštof Nosál tervezte csaptelepek új családjának meghatározó eleme a henger-kör alakú profilja. Az összes felesleges alakzat eltávolításával tökéletesen kiegyensúlyozott formát kaptunk, amely harmonizál a fürdőszoba teljes berendezésével. Ez pontosan az, amire Önnek szüksége van a fürdőszobában, felesleges extrák nélkül.

Minden stílussal összhangban
A csaptelepek minimalista formavilága és lekerekített ívei harmonizálnak minden modern mosdókagylóval. Csaptelepek pultra helyezett mosdókagylóhoz, vagy kényelmesebb tisztálkodást lehetővé tevő, magasabb csaptelepek klasszikus mosdókagylóhoz.

Áttörő megoldás
A kádcsaptelep egyedülálló újdonság a piacon! Eltávolítottuk testéről a vizuálisan zavaró kapcsolót. A csap belsejében található speciális betét segítségével, a kar egyszerű balra és jobbra mozgatásával könnyen átkapcsolható a vízsugár kád/zuhany üzemmódba, vagy a víz meleg/hideg hőmérséklete.

Tökéletesen kifinomult
A négy csaptelep modell esztétikailag és funkcionálisan tökéletesen kifinomult. Az egyes alkatrészek kiváló minősége lehetővé tette, hogy kivételes eredményt produkáljunk. Az összes Puri csaptelepre öt év garanciát adunk.

Jellemzők:
• A csaptelep magassága: 190 mm
• Betét (átmérő, anyag): 25 mm, kerámia
• Csatlakozó tömlők: rugalmas 400 mm, átmérő G3/8
• Leeresztő: nincs
• Garancia a csaptelepre: 5 év
• Megfelelő: minden mosdóhoz

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu