GARDENA Comfort nyomáspermetező 5 l, 11130-30
GARDENA Comfort nyomáspermetező 5 l, 11130-30 GARDENA Comfort nyomáspermetező 5 l, 11130-30 GARDENA Comfort nyomáspermetező 5 l, 11130-30 GARDENA Comfort nyomáspermetező 5 l, 11130-30 GARDENA Comfort nyomáspermetező 5 l, 11130-30

GARDENA Comfort nyomáspermetező 5 l, 11130-30

A GARDENA 5 literes Comfort nyomáspermetezőjével jól felszerelt leszel a kertedben előforduló különböző növényápolási feladatokhoz. Használhatod virágok, cserjék vagy akár fák gondos ápolásá... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 11130-30

Leírás

A GARDENA 5 literes Comfort nyomáspermetezőjével jól felszerelt leszel a kertedben előforduló különböző növényápolási feladatokhoz. Használhatod virágok, cserjék vagy akár fák gondos ápolásához is - legyen szó öntözésről, műtrágyázásról vagy növényvédelemről, vegyszerekkel vagy bio készítményekkel. Mielőtt elkezded a munkát, először biztosíts túlnyomást az 5 literes tartályban a praktikus D-markolat fel és le mozgatásával. A Comfort nyomáspermetező ergonómikus talpfelülettel is rendelkezik, így mindig stabilan áll a talajon pumpálás közben. A saját készítésű növényvédőszerek elkészítéséhez útmutatót és hozzá tartozó nejlon szűrőt mellékelünk a permetezőhöz. Ennek a szűrőnek az alkalmazásával egyszerűen megszűrhető a kártevők, például a levéltetvek elleni védelem érdekében használt keverék. A permetező feltöltését jelentősen megkönnyíti a 12 cm átmérőjű betöltőnyílás. Amikor már minden készen áll a permetezéshez az ergonómikusan kialakított vállpánt a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja a permetező használata során. Ha meg szeretnéd tudni, hogy mennyi folyadék van még a tartályban, csak nézz rá a szintjelzőre. Az 5 literes Comfort nyomáspermetező permetezőcsöve jól illeszkedik a kézbe, és reteszelő funkcióval is rendelkezik. A permetezés során választhatsz a teljes sugártól a ködpermetig, hogy minden szempontból kielégíthessed növényeid igényeit.

Jellemzők:
• Maximálisan megengedhető működési hőmérséklet: 40 °C
• Szintjelző: Igen
• Biztonsági szelep: Igen
• Permetező fúvóka: High-quality plastics with brass plate

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu