Kerítésléc 1,3 m dió matt WPC 635110
Kerítésléc 1,3 m dió matt WPC 635110 Kerítésléc 1,3 m dió matt WPC 635110 Kerítésléc 1,3 m dió matt WPC 635110 Kerítésléc 1,3 m dió matt WPC 635110

Kerítésléc 1,3 m dió matt WPC 635110

A termék leírása :A G21 kerítésléc dió színben tökéletesen alkalmas komplett kerítésrendszer kialakításához háza vagy kertje körül.A G21 kerítéslécek WPC anyagból készültek, így egyrész... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 635110

Leírás

A termék leírása :


A G21 kerítésléc
dió színben tökéletesen alkalmas komplett kerítésrendszer kialakításához háza vagy kertje körül.


plotová plaňka G21

A G21 kerítéslécek
WPC anyagból készültek, így egyrészt megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak, másrészt az áruk is sokkal kedvezőbb, mint más anyagoké.

Mivel a G21 kerítéslécek rendkívül időtállóak, nagyon közkedveltmegoldást nyújtanak házak körbekerítéséhez. A lécek szabadonvariálhatóak, így lehetővé teszi, hogy érdekes és ízlésének megfelelővégeredményt érjen el a kerítéssel. Egyszerű az összeszerelése, elegáns a megjelenése és hosszú az élettartama.
plotová plaňka G21
A WPC (wood plastic components)
rövidítésa termék összetételére, azaz farost 60% és műanyag 40%  keverékéreutal. Nyomás és hő hatására, vagyis extrudálással ellenálló éskarbantartást nem igénylő anyag keletkezik, amely rendkívül praktikusés sokféleképpen felhasználható.

Minősége megegyezik az egzotikus fából készült burkolólapokéval,azonban jóval olcsóbb. A G21 WPC padlóburkolattal fedett padlók ésteraszok külsőleg teljesen úgy néznek ki, mintha fából lennének, ám ezaz anyag a fával ellentétben nem igényel karbantartást, sem lakkozást,a színe nem fakul és ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak.

WPC anyag
tulajdonságai miatt alkalmas olyan helyeken való kerítéskiépítéshez, illetve minden olyan kültéri területre, ahol a kerítés kivan téve az időjárás kedvezőtlen tulajdonságainak (nedvesség,napsugárzás, szél, fagy).

Paraméterek:

A kerítéslécek méretei (magasság x szélesség): 135 x 9 cm
Szín: dió

A WPC keítésrendszer kiépítésére  G21 tartóhasábok is szükségesek, amelyeket szintén megtalál kínálatunkban, ében vagy dió színben.

A G21 WPC kerítéseknek megszámlálhatalan előnye van a többi burkolatokkal szemben:

Nem igényel karbantartást:
Az anyag nem igényel ápolást, elég tiszta vízzel tisztítani valamint nem igényel festést sem védőlakkot.

Időtálló:
a WPC anyagból készült kerítéslécek teljes egészükbenvannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, afelületén nincsenek "csomók".

Megtakarítás:
roppant költséghatékony megoldás időtálló komplett kerítésrendszer kialakításához.

Széleskörű variácók
– a kerítésléc különböző megjelenésben elérhetőkínálatunkban, a kerítéslecek végei többféleképpen vannak kialakítva,aminek köszönhetően szabadon kombinálhatja őket és eredetikerítésrendszert készíthet háza és kertje köré.

plotová plaňka

 Vegyen részt nyereményjátékunkban egy utazásért! Regisztráljon egy megvásárolt G21 terméket és nyerjen!


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu