BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662
BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662 BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662 BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662 BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662 BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662 BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662 BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662

BESTWAY Flowclear AquaLite szűrőpatron tisztító 58662

A Bestway Flowclear AquaLite segítségével a szűrő tisztítása gyerekjáték. Egyedi fésűs formája úgy van kialakítva, hogy mélyen be tudjon hatolni a szűrőpatron finom lamellás szerkezetébe. A ... további információ »


Márka: BESTWAY
Cikkszám: 58662

Leírás

A Bestway Flowclear AquaLite segítségével a szűrő tisztítása gyerekjáték. Egyedi fésűs formája úgy van kialakítva, hogy mélyen be tudjon hatolni a szűrőpatron finom lamellás szerkezetébe. A szűrő belsejében lévő nehezen elérhető helyek többé nem jelentenek problémát. A tartozék egy gyorscsatlakozó segítségével szabványos kerti tömlőhöz csatlakoztatható, így még több szennyeződésrészecskét távolíthatunk el a szűrőpatronról.


Jellemzők:
• Méret: 29,5 x 9 x 6 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu