INTEX Candy Zone felfújható gyerek medence 57149NP
INTEX Candy Zone felfújható gyerek medence 57149NP INTEX Candy Zone felfújható gyerek medence 57149NP INTEX Candy Zone felfújható gyerek medence 57149NP INTEX Candy Zone felfújható gyerek medence 57149NP

INTEX Candy Zone felfújható gyerek medence 57149NP

A Candy Zone játékcenter hatalmas élményt garantálhat gyermeked és akár barátai részére is a szabadban, hiszen a nyári forróságban élménymedenceként üzemelhet és a cukros és nyalókás megjele... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 57149NP

Leírás


A Candy Zone játékcenter hatalmas élményt garantálhat gyermeked és akár barátai részére is a szabadban, hiszen a nyári forróságban élménymedenceként üzemelhet és a cukros és nyalókás megjelenésének köszönhetően vidám hangulatban tölthetik el a délutánokat legyen szó akár egy kerti partiról, medencés buliról vagy egy egyszerű hétköznapról. A medencére a kerti tömlőt rácsatlakoztatva hűsítő vízpermetet fecskendezhetsz a csúszda fölé amely felfrissíti a gyermekeket a forróságban.

Jellemzők:
• Méret: 295 x 191 x 130 cm
• Anyag: 0,20 mm, gumi

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu