LEIFHEIT LinoPush 400 kültéri ruhaszárító 85355
LEIFHEIT LinoPush 400 kültéri ruhaszárító 85355 LEIFHEIT LinoPush 400 kültéri ruhaszárító 85355 LEIFHEIT LinoPush 400 kültéri ruhaszárító 85355

LEIFHEIT LinoPush 400 kültéri ruhaszárító 85355

Könnyű nyithatóság és a ruhák számára sok hely: A Leifheit kedvező árú és robusztus kültéri ruhaszárítója a LinoPush 400 A felhúzótechnikának köszönhetően a négy szárítókar könnyedén feltolh... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 85355

Leírás

Könnyű nyithatóság és a ruhák számára sok hely: A Leifheit kedvező árú és robusztus kültéri ruhaszárítója a LinoPush 400 A felhúzótechnikának köszönhetően a négy szárítókar könnyedén feltolható. Nyitás közben az automatikus beakadási funkció gyorsan beállítja az ideális zsinórmagasságot: 1,29 és 1,68 méter között Az alacsony zsinórmagasság további előny, párnák és takarók szellőztetésekor vagy amikor pulóvereket fektetve kell szárítani. A teljesen telerakott kültéri szárító stabilitásáról stabil alumínium karok, időjárás és szakadásbiztos zsinórok valamint egy masszív, 40 mm átmérőjű tartócső gondoskodik. A szárításra tökéletes időjárás kihasználása érdekében egyszerre négy géptöltetnyi ruha teregethető a zsinórokra. Bebetonozáshoz talajhüvellyel.

Főbb jellemzők:

  • Kültéri ruhaszárító négy géptöltet ruha számára
  • Könnyű nyitás beakasztó automatikával
  • Egyéni zsinórmagasság-beállítás 1,68 méter magasságig
  • Stabil tartócső és időjárásnak ellenálló zsinórok
  • Fedeles talajhüvellyel

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu