LEIFHEIT Linomatic 500 Easy kültéri ruhaszárító 85286
LEIFHEIT Linomatic 500 Easy kültéri ruhaszárító 85286 LEIFHEIT Linomatic 500 Easy kültéri ruhaszárító 85286 LEIFHEIT Linomatic 500 Easy kültéri ruhaszárító 85286 LEIFHEIT Linomatic 500 Easy kültéri ruhaszárító 85286 LEIFHEIT Linomatic 500 Easy kültéri ruhaszárító 85286

LEIFHEIT Linomatic 500 Easy kültéri ruhaszárító 85286

A Linomatic 500 Easy kültéri forgó szállító. Összecsukáskor a kábelek automatikusan be vannak hajtva a szárító szerkezetébe, ezért nem kell mindig lemosni őket a következő teregetés előtt - ... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 85286

Leírás

A Linomatic 500 Easy kültéri forgó szállító. Összecsukáskor a kábelek automatikusan be vannak hajtva a szárító szerkezetébe, ezért nem kell mindig lemosni őket a következő teregetés előtt - egy szabadalmaztatott rendszer. Gyorsan és könnyedén kinyitható A tartókarok végén található akasztó teszi lehetővé az ingek, blúzok és pólók vállfákon történő szélbiztos szárítását. A kültéri ruhaszárító rozsdamentes alumíniumból készült. Tartalmazza a védőburkolatot, amely védi a szakadásbiztos és UV-sugárzásnak ellenálló szárítóköteleket a szennyeződésektől és a nedvességtől..A szárító tökéletesen ellenáll az időjárási viszontagságainak.

Főbb jellemzők:

  • Kültéri ruhaszárító tartóval a földbe
  • Ellenáll az időjárás változásainak
  • Rozsdamentes alumínium keret
  • A zsinórok oldalfalba történő behúzása – véd az esővel és a szennyeződésekkel szemben
  • Felakasztható pánt a váll végén
  • 5 mosási adag kapacitás

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu