LEIFHEIT Creme Brulée készítő 03118
LEIFHEIT Creme Brulée készítő 03118 LEIFHEIT Creme Brulée készítő 03118 LEIFHEIT Creme Brulée készítő 03118 LEIFHEIT Creme Brulée készítő 03118

LEIFHEIT Creme Brulée készítő 03118

LEIFHEIT Creme Brulée készítő 3118 Azonnal kéznél van és bármikor készíthető vele egy különleges finomság: a kiváló minőségű Leifheit Créme Brulée ajándékcsomagban minden megvan, ami dessze... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 03118

Leírás

LEIFHEIT Creme Brulée készítő 3118

Azonnal kéznél van és bármikor készíthető vele egy különleges finomság: a kiváló minőségű Leifheit Créme Brulée ajándékcsomagban minden megvan, ami desszertek, felfújtak és italok flambírozásához, karamellizáláshoz vagy díszítéséhez kellhet. A kiváló minőségű és elegáns flambírozó pisztoly illik a kézbe és könnyű a használata. Állítható lángja profi munkát tesz lehetővé és ropogós, kemény karamellbevonatot varázsol a hagyományos francia Créme Brulée-nek. A sűrű finomság sikeres elkészítéséhez nagyon fontos a megfelelő forma is. A készletben található négy, tűzálló kerámiaforma alakja és átmérője tökéletes összhangban van, így a krém egyenletesen szétterülhet benne. A flambírozó pisztoly kereskedelmi forgalomban kapható butángázzal utántölthető. A kerámiaformák mosogatógépben moshatók. Mutatós ajándékdobozba csomagolva.

- Créme Brulée-készítő ajándékcsomag
- Praktikus flambírozó pisztoly állítható nagyságú lánggal
- Négy tűzálló kerámiaforma

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu