G21 VitalStick Pro 1000 W keverőkészlet konyhai kompresszorral, fehér 600863
G21 VitalStick Pro 1000 W keverőkészlet konyhai kompresszorral, fehér 600863 G21 VitalStick Pro 1000 W keverőkészlet konyhai kompresszorral, fehér 600863 G21 VitalStick Pro 1000 W keverőkészlet konyhai kompresszorral, fehér 600863 G21 VitalStick Pro 1000 W keverőkészlet konyhai kompresszorral, fehér 600863 G21 VitalStick Pro 1000 W keverőkészlet konyhai kompresszorral, fehér 600863 G21 VitalStick Pro 1000 W keverőkészlet konyhai kompresszorral, fehér 600863

G21 VitalStick Pro 1000 W keverőkészlet konyhai kompresszorral, fehér 600863

A VitalStick Pro turmixgép hihetetlen 1000 W teljesítményű, gyönyörűen csendes működéssel, egyedileg összeállított késekkel, extra tartós, teljes fém testtel és gazdag kiegészítőkkel kerül b... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 600863

Leírás

A VitalStick Pro turmixgép hihetetlen 1000 W teljesítményű, gyönyörűen csendes működéssel, egyedileg összeállított késekkel, extra tartós, teljes fém testtel és gazdag kiegészítőkkel kerül bemutatásra. Mi teszi ez rendkívüli?

Olyan előadás, amely mindent képes kezelni
Annak érdekében, hogy megkönnyítse munkáját és csökkentse a keverési időt, 1000 W kimenővel felszereltük rá. Ezért minden nyersanyagot gond nélkül képes kezelni. Semmi sem áll meg, sem a kemény zeller vagy a sárgarépa.

Egyedi 3D Quattro Blade technológia
A speciálisan földi pengéket úgy szereljük össze, hogy egyszerre 4 síkban vágjanak be. Nincs előttük darab gyümölcs vagy zöldség. A pengék különböző szögekből állnak, egyidejűleg, így hatékonyan, alaposabban és gyorsabban képesek szétesni az összes alapanyagot.

Sebességszabályozás? Természetesen!
De nem csak ezt. Amellett, hogy a sebességet 13 szinten tudja szabályozni, egy gombnyomással egyszerre is növelheti a sebességet. És az előnyöknek még nincs vége!

Tökéletes ergonómia, megbízható anyag
A turmixgép teljes teste fém. A gyönyörű kialakítás és a kifinomult forma lehetővé teszi a kényelmes kezelést és tartást. Mindent átgondoltunk, így értékelni fogja a barátságos kezelőszerveket és a praktikus állványt, amelyben a turmixgép és a kiegészítők könnyen elhelyezhetők.

Egyedül nem fog hozzád jönni, hanem segítőket fog magával vinni!
Igen, a VitalStick turmixgéppel felszerelt kiegészítők valóban gazdagok. Az alapvető rudazat rozsdamentes acélból készült seprűvel vagy puha, sima pürécsatlakozóval cserélhető ki. Már említettük az állványt, nem a konténereket. Két van a VitalSticknél. Kiváló minőségű, átlátszó, meghatározott skálán. És természetesen mosogatógépben és egyéb kiegészítőkkel is moshatja őket.

G21-es élelmiszer-feldolgozó
A G21 élelmiszer-feldolgozó tartozékait beépítettük a turmixgépbe, amely a főzési paradicsomba helyezi Önt. Az élelmiszer-feldolgozó univerzális segítő minden konyhához. A burgonya-salátára vágás, reszelés, aprítás vagy kockára vágás csak néhány másodpercig tart az élelmiszer-feldolgozóval.

A minőség a márkánk
Kiváló minőségű szilárd műanyagból készült tartály nagyon ellenálló az ütésekkel szemben. Ne félj kemény ételeket aprítani, mert a tartály könnyen ellenáll. A matt fekete verzió felső fedelén nyílás található, amely élelmet biztosíthat repülésre. Most már nem kell kikapcsolnia az eszközt, és minden egyes összetevő hozzáadásakor ki kell nyitnia. A döngölő pontosan követi a lyukat az alapanyagok hozzáadásához.

Többfunkciós segítő
Cserélhető tartozékokkal tökéletesen kezelheti az ételek széles skáláját, például a csokoládét, a zöldségeket, gyümölcsöket, a kemény sajtot, a zsemlemorzst és még sok minden mást. Különböző kiegészítőkkel ellátott tartály segít szeletelni, reszelni, darabolni és kockákat készíteni. Használjon darabolókéseket egyenként kisebb takarmánymennyiségekhez, és helyezze kettőt egymás fölé, ha a tartály megtelt. Tehát egyenletesen apríthatja meg a teljes tál gyógynövényeket, hagymát és egyéb összetevőket.

A VitalStick Pro turmixgép műszaki adatai:
- 3D Quattro pengerendszer
- Sebesség: 11 000 - 15 000 fordulat / perc
- Sebességszabályozás
- Teljesítmény: 1000 W
- Csendes
- Szín: fehér
- Méretek: 21 x 5,5 cm
- Nemesacél hosszabbítás hossza: 21,5 cm
- A turmixgép testtömege: 0,85 kg
- Súly: 2,4 kg

Az élelmiszer-feldolgozó műszaki adatai:
- Tartály térfogata: 2 l
- Stamper
- A tartály átmérője: 18,5 cm
- Magasság fedéllel: 25,5 cm
- Magasság fedél nélkül: 15 cm
- Súly: 2,4 kg

A csomag tartalma:
- G21 VitalStick Pro turmixgép
- Rozsdamentes acélból készült 3D Quattro penge
- Habvero
- Vágóedény 0,5 l
- A püré lekötése
- Keverő és ostoros tartály 0,6 l
- Állj

G21 élelmiszer-feldolgozó
- Két aprító kés
- Tárcsa szeleteléshez és reszeléshez
- Lemez kockák készítéséhez

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu