G21 turmixgép Perfection Graphite Black turmixgép 600872
G21 turmixgép Perfection Graphite Black turmixgép 600872 G21 turmixgép Perfection Graphite Black turmixgép 600872 G21 turmixgép Perfection Graphite Black turmixgép 600872 G21 turmixgép Perfection Graphite Black turmixgép 600872 G21 turmixgép Perfection Graphite Black turmixgép 600872 G21 turmixgép Perfection Graphite Black turmixgép 600872

G21 turmixgép Perfection Graphite Black turmixgép 600872

Alapvető műszaki adatok Blender G21 Perfection Graphite Black Jellemzők: … Vagy amikor azt mondod, hogy tökéletesség. A G21 Perfect Smoothie Vitality keverőgép utódja nagyszerű ragyogással l... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 600872

Leírás

Alapvető műszaki adatok Blender G21 Perfection Graphite Black Jellemzők:
… Vagy amikor azt mondod, hogy tökéletesség. A G21 Perfect Smoothie Vitality keverőgép utódja nagyszerű ragyogással lép be a konyhába. Ez az ideális partner minden tekintetben gyönyörű és okos. Erőteljes és hatalmas. Gyors és cselekedet. A G21 tökéletesség tökéletes. Miért fognak mindenki irigyelni?

Megfordulhat a konyhában
32 000 fordulat / perc és 1700 W-nál még a legkeményebb zeller sem állítja meg. A gyökérzöldségeket, valamint a jégt vagy a fagyasztott gyümölcsöt finoman fagyasztva finomra zúzza. Készítenek bársonyos lágy dióvajat, friss turmixokat, tele vitaminokat, finom levest és sok más finomságot.

Hallgatja a szót, valójában az érintést
A konténer fogantyúja szépen illeszkedik a kezedbe. A nyersanyagok betöltésére szolgáló nyílás annyira nagy, hogy nem kell apróbb darabokat vágni. Egy egyszerű és kifinomult megoldással könnyedén kezelheti mindössze két, a kéz alakjának megfelelő karral. Állítsa be a sebességet a kézikerékkel. A tartály alakját és magasságát úgy optimalizálták, hogy az összetevők tökéletesen keveredjenek. Ragasztó segítségével biztonságosan mozgathatja a beillesztett összetevőket az aljára egy kicsi, speciális alakú gyűrűvel, hogy a nyersanyagok jobban mozogjanak. A G21 Perfection turmixgép két ergonómiailag formázott fogantyúval rendelkezik, amelyek egyszerű szállítást tesznek lehetővé.

A mosogatógép nem fél
Az alapvető 2,5 literes tartály falai tritánból készültek, amely egy speciális könnyű (BPA-mentes) és különösen magasan ellenálló anyag. A csendesebb működést a motor egység hangszigetelése biztosítja. A tartály fém fogaskerekekkel simán illeszkedik az alaphoz. Hat kiváló minőségű anyagból készült és ideális alakú kés finoman őröl mindent. Hozzá kell adnia vizet keverés közben? Nincs probléma! A kicsi fedélnek köszönhetően biztonságosan megteheti útközben is. Használat után öblítheti le a tartályt, vagy helyezheti a mosogatógépbe.

TIPP: Van otthon G21 Perfect Smoothie Vitality vagy G21 Smart Smoothie Vitality turmixgép? Ezután használhatja a G21 Perfection turmixgép kannát is, amely teljesen kompatibilis.

A speciális késvágás csökkenti a keverési időt
Négy sima kés és kettő fúrással tökéletes percekből áll. Finoman zúzza össze az összes gyümölcsöt és zöldséget. Igen, még a legnehezebb összetevők, például a sárgarépa vagy a zeller is egy percen belül megbirkóznak. Még egy perc alatt készítse el kedvenc kókusztejét. Ha gyakrabban szeretne különféle kenyereket vagy dióvajat készíteni, javasoljuk, hogy vásároljon egy kisebb, 0,9 l-es tartályt.

Műszaki paraméterek:
- Teljesítmény: 1700 W
- Sebesség: 32 000 ford / perc
- Zajszint: 52 dB
- Tartály térfogata: 2,5 l
- Tritan kopolieszter tartály
- Szín: fekete grafit
- Súly: 5,4 kg
- Méretek (szélesség x magasság): 230 x 565 x 230 mm
- A csomagolás súlya (szélesség x magasság): 7,7 kg
- Csomagolási méretek (Sz x H x M): 300 x 450 x 370 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu