LEIFHEIT Hús- és sütőhőmérő 03096
LEIFHEIT Hús- és sütőhőmérő 03096

LEIFHEIT Hús- és sütőhőmérő 03096

Több speciális hőmérő helyett most egyetlen mérőeszköz is elegendő a sült húsok és sütemények mérésére: itt a Leifheit kombinált sült- és sütőhőmérője. Egyszerre két praktikus funkcióval ren... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 03096

Leírás

Több speciális hőmérő helyett most egyetlen mérőeszköz is elegendő a sült húsok és sütemények mérésére: itt a Leifheit kombinált sült- és sütőhőmérője. Egyszerre két praktikus funkcióval rendelkezik. Segít a sütő hőfokának beállításában, valamint hosszú, rozsdamentes acél érzékelőjének köszönhetően a sült húsok és steakek belső hőmérsékletét is mutatja. Különösen praktikus benne, hogy: mindkét hőfok egy pillantás alatt leolvasható. A rozsdamentes acélból készült hőmérőn külön skála jelzi a szárnyasok, a közepesen átsült marha és angolos marhasültek tökéletes hőmérsékletét. Így a következő grillpartin garantáltan sikert arat majd a steak. A mérőskála sülteknél +50-től +90°C-ig, a sütőnél +50-től +300°C-ig terjed. A hőmérő mosogatógépben tisztítható.

Főbb jellemzők:
  • kombinált hőmérő a kétféle hőmérséklet meghatározására
  • rozsdamentes acél érzékelőjének köszönhetően egyszerre méri a sütő és a hús belső hőmérsékletét
  • segít a sültek, steakek és sütemények elkészültének pontos meghatározásában
  • Sültekhez hasznos mérőskála az optimális sütési hőfokokhoz
  • Mérőskála sülteknél +50-től +90°C-ig, sütőnél +50-től +300°C-ig

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu