G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150
G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150 G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150

G21 Promesso konyhai robot Iron Grey 6008150

A termék leírása :Egymindenek felett – ez a pontos leírása a G21 Promesso konyhairobotgépnek. A masszív fém test, az 1500 W-os teljesítmény, és ahihetetlenül gazdag tartozékkínálat a ko... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6008150

Leírás

A termék leírása :

Egymindenek felett – ez a pontos leírása a G21 Promesso konyhairobotgépnek. A masszív fém test, az 1500 W-os teljesítmény, és ahihetetlenül gazdag tartozékkínálat a konyha ördögévé teszi, legyen szófőzésről, sütésrő, vagy akár mixelésről. 4 éves jótállást adunk hozzá!

Mit tud? Mindent

Kever, reszel, dagaszt és gyúr. A speciális édességre kifejlesztettfejnek köszönhetően már egy ünnepség sem jelenthet kihívást. Ledaráljaa húst, tésztát gyúr és dagaszt. Selymes smoothiet turmixol és a diótóla kemény zöldségen át mindent lereszel.



Pompás ár-teljesítmény arány


Az 1500 W-os teljesítményévelaz egyik legerősebb gép a piacon. Mitől ilyen jó? Elhoztuk aprofesszionális dagasztógépek technológiáját ebbe a házi robotgépbe. Akiváló minőségű tervezésnek, magas teljesítménynek és a tömör testnekköszönhetően sok éven át fog jó szolgálatot tenni konyhájában. Éppezért ilyen kedvező az ára. Bízunk a termékünkben, így 4 év garanciátvállalunk az egész készülékre. Nézze meg minden oldalról, a masszív fémtestnek köszönhetően megbízható, a csúszásmentes felület pedigbiztosítja a stabilitást.
A lapát a saját tengelye és egyben a tál körül is forog. Így mindenösszetevőt tökéletesen és gyorsan össze tud keverni. Ez a leghatásosabbkeverési mód, mely rengeteg időt spóról meg Önnek!



Egyszerű tartozék csere

Mindenre gondoltunk, épp ezért alkottuk meg úgy a tartozékokat, hogyazok cseréje könnyű és gyors legyen. Ugyanez vonatkozik a tisztításrais. Így a G21 Promesso gépet minden aggodalom nélkül, örömmelhasználhatja.

Tartozékok és funkciók

A dagasztó kampó minden típusútésztával elbánik. Így megkíméli Önt a sütés legkellemetlenebbfeladatától. Így bármilyen sütemény, vagy kalács elkészítésegyerekjátékká válik mindenki számára.



A keverő lapát jó szolgálatottesz akár a piskótatészta készítésére is. Segítségével fenségestortákat, finom falatkákat készíhetünk a vasárnapi falatozáshoz.

A habverő lapát a több irányúforgásnak köszönhetően álomszerű habot készít pillanatok alatt.

A süti formáló tartozéka tésztát az Ön elképzelései szerint alakítja. Így olyan édességeketkészíthet, melyek nem csak finomak, hanem látványosak is.



A reszelő 3 féle fejjelrendelkezik, ami igazán megkönnyíti az előkészületeket. Az egyiklereszeli a diót, a másik pár másodperc alatt vékony zöldségszeleteketkészít, a harmadik sajtot és krumplit reszel.



A húsdaráló 3 különbözőnagyságú fejjel rendelkezik, így különböző vastagságú húst darálhatunk a segítségével. A robotgéppel nem fog gondot okozni afasírt, vagy akár a tatár beefsteak elkészítése sem.



A konyhai robotgépnél nem hiányozhat a kolbásztöltő fej sem.Cserélje ki a húsdaráló fejet a kolbásztöltő fejre, és kezdődhet is akolbászok gyártása! Ne felejtsen el szelni a frissen elkészültkenyérből, melynek tésztája szintén a robotgép segítségével készült.

A daráló fejhez hozzáerősítheti a tészta formáló fejetis. Így gyorsan és egyszerűen készíthet olasz penne, vagy spagettitésztát. Annak érdekében, hogy a tészta ne ragadjon össze, speciáliskiugrással rendelkezik.

A turmixolás is gyerekjáték az 1,6 l-es üveg tartálynak köszönhetően. Pillanatok alatt ínycsiklandó smoothiet, vagy akár zöldséglevest is készíthet.



Tartozékok:


5,5 l rozsdamentes acélból készült tál, átlátszó fedővel
Dagasztó kampó
Keverő lapát
Habverő
Húsdaráló fej
Kolbásztöltő fej
Tésztaformáló fej
Tésztakészítő fej
Reszelő
1,6 l-es üvegtál turmixolásoz



Promesso konyhai robotleírása:

A.    Univerzális, fém tesű robot, 1500 Wteljesítménnyel, csúszásmentes kialakítás.
B.    5,5 l űrtartalmú rozsdamentes acél tál.
C.    Dagasztó kampó, habverő és keverő lapát.
D.    Magas teljesítményű turmixgép, 1,6 l-es tartállyal.
E.    Húsdaráló fej, rozsdamentes acélból, kolbásztöltőtartozékkal
F.    Praktikus reszelő és szeletelő
G.    Szárazkekszek, spagetti-, pappardelle-, macaroni-és tettuccine tészta  készítéséhez alkalmas fej.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakértkérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használjaki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.
Paraméterek:

6 fokozat, tekerhető kapcsolóval, LED világítással
Masszív fém test
5,5 l rozsdamentes acél tál
Csúszásmentes talpak, melyek biztosítják a robot stabilitását
Eltávolítható tál és tartozékok a könnyű tisztítás érdekében
Motor teljesítménye: 1500 W
Tál átmérője: 24 cm
Méretek: 37,5 x 17,5 x 36 cm
Súly: 8,7 kg
Csomagolás méretei: 58 x 45,5 x 34,5 cm
Csomag súlya: 15 kg



Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu