G21 Promesso konyhai robotgép, barna 6008154
G21 Promesso konyhai robotgép, barna 6008154 G21 Promesso konyhai robotgép, barna 6008154 G21 Promesso konyhai robotgép, barna 6008154 G21 Promesso konyhai robotgép, barna 6008154 G21 Promesso konyhai robotgép, barna 6008154

G21 Promesso konyhai robotgép, barna 6008154

Egy mindenek felett – ez a pontos leírása a G21 Promesso konyhai robotgépnek. A masszív fém test, az 1500 W-os teljesítmény, és a hihetetlenül gazdag tartozékkínálat a konyha ördögévé teszi,... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6008154

Leírás

Egy mindenek felett – ez a pontos leírása a G21 Promesso konyhai robotgépnek. A masszív fém test, az 1500 W-os teljesítmény, és a hihetetlenül gazdag tartozékkínálat a konyha ördögévé teszi, legyen szó főzésről, sütésrő, vagy akár mixelésről. 4 éves jótállást adunk hozzá!

Kever, reszel, dagaszt és gyúr. A speciális édességre kifejlesztett fejnek köszönhetően már egy ünnepség sem jelenthet kihívást. Ledarálja a húst, tésztát gyúr és dagaszt. Selymes smoothiet turmixol és a diótól a kemény zöldségen át mindent lereszel.
Kuchyňský robot G21 Promesso připravený k práci na stole

Az 1500 W-os teljesítményével az egyik legerősebb gép a piacon. Mitől ilyen jó? Elhoztuk a professzionális dagasztógépek technológiáját ebbe a házi robotgépbe. A kiváló minőségű tervezésnek, magas teljesítménynek és a tömör testnek köszönhetően sok éven át fog jó szolgálatot tenni konyhájában. Épp ezért ilyen kedvező az ára. Bízunk a termékünkben, így 4 év garanciát vállalunk az egész készülékre. Nézze meg minden oldalról, a masszív fém testnek köszönhetően megbízható, a csúszásmentes felület pedig biztosítja a stabilitást.

A lapát a saját tengelye és egyben a tál körül is forog. Így minden összetevőt tökéletesen és gyorsan össze tud keverni. Ez a leghatásosabb keverési mód, mely rengeteg időt spórol meg Önnek!

Egyszerű tartozék csere
Mindenre gondoltunk, épp ezért alkottuk meg úgy a tartozékokat, hogy azok cseréje könnyű és gyors legyen. Ugyanez vonatkozik a tisztításra is. Így a G21 Promesso gépet minden aggodalom nélkül, örömmel használhatja.

Tartozékok és funkciók
A dagasztó kampó minden típusú tésztával elbánik. Így megkíméli Önt a sütés legkellemetlenebb feladatától. Így bármilyen sütemény, vagy kalács elkészítése gyerekjátékká válik mindenki számára.

A keverő lapát jó szolgálatot tesz akár a piskótatészta készítésére is. Segítségével fenséges tortákat, finom falatkákat készíhetünk a vasárnapi falatozáshoz.

A habverő lapát a több irányú forgásnak köszönhetően álomszerű habot készít pillanatok alatt.

A süti formáló tartozék a tésztát az Ön elképzelései szerint alakítja. Így olyan édességeket készíthet, melyek nem csak finomak, hanem látványosak is.

A reszelő 3 féle fejjel rendelkezik, ami igazán megkönnyíti az előkészületeket. Az egyik lereszeli a diót, a másik pár másodperc alatt vékony zöldségszeleteket készít, a harmadik sajtot és krumplit reszel.

A húsdaráló 3 különböző nagyságú fejjel rendelkezik, így különböző vastagságú húst darálhatunk a segítségével. A robotgéppel nem fog gondot okozni a fasírt, vagy akár a tatár beefsteak elkészítése sem.

A konyhai robotgépnél nem hiányozhat a kolbásztöltő fej sem. Cserélje ki a húsdaráló fejet a kolbásztöltő fejre, és kezdődhet is a kolbászok gyártása! Ne felejtsen el szelni a frissen elkészült kenyérből, melynek tésztája szintén a robotgép segítségével készült.

A daráló fejhez hozzáerősítheti a tészta formáló fejet is. Így gyorsan és egyszerűen készíthet olasz penne, vagy spagetti tésztát. Annak érdekében, hogy a tészta ne ragadjon össze, speciális kiugrással rendelkezik.

A turmixolás is gyerekjáték az 1,6 l-es üveg tartálynak köszönhetően. Pillanatok alatt ínycsiklandó smoothiet, vagy akár zöldséglevest is készíthet.

Tartozékok:
• 5,5 l rozsdamentes acélból készült tál, átlátszó fedővel
• Dagasztó kampó
• Keverő lapát
• Habverő
• Húsdaráló fej
• Kolbásztöltő fej
• Tésztaformáló fej
• Tésztakészítő fej
• Reszelő
• 1,6 l-es üvegtál turmixolásoz

Meghosszabbított garancia 2+2 év
A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Tulajdonságok:
• 6 fokozat, tekerhető kapcsolóval, LED világítással
• Masszív fém test
• Csúszásmentes talpak, melyek biztosítják a robot stabilitását
• 5,5 l rozsdamentes acél tál
• Eltávolítható tál és tartozékok a könnyű tisztítás érdekében

Motor teljesítménye:1 500 W
Fordulatszám: 18 000 ot./perc
Tál átmérője: 24 cm
Szín: barna
Méretek: 37,5 x 17,5 x 36 cm
Súly: 8,7 kg
Csomagolás méretei: 58 x 45,5 x 34,5 cm
Csomagolás súly: 15 kg
Meghosszabbított garancia: 2 + 2 év
Teljesítmény (W) / fordulatszám (ot./min.) fokozattól függően
62/97, 78/127, 86/145, 95/163, 118/180, 138/194, pulse 233/217
Tanusítványok: LFGB, ROHS, EMC, LVD, GS LVD

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu