G21 késkészlet Damaszkusz ínyenc bambusz blokkjában 3 db + köszörűkő 6002217
G21 késkészlet Damaszkusz ínyenc bambusz blokkjában 3 db + köszörűkő 6002217

G21 késkészlet Damaszkusz ínyenc bambusz blokkjában 3 db + köszörűkő 6002217

Damaszk acél kés a konyhában? Igen, nagyszerű választás. A damaszén acél nagyobb keménységgel és kopásállósággal rendelkezik, és az acél ritka és egyedi rajzának köszönhetően a szépség és a ... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6002217

Leírás

Damaszk acél kés a konyhában? Igen, nagyszerű választás. A damaszén acél nagyobb keménységgel és kopásállósággal rendelkezik, és az acél ritka és egyedi rajzának köszönhetően a szépség és a luxus egyedi kombinációját kapja, kiváló vágási tulajdonságokkal.

A japán Damaszkusz acélból készült három kiváló minőségű G21 Gourmet Damascus kés kés darabolható, darabolható és adagolható veled. Ez szórakoztatóvá teszi a mindennapi főzést, amelyet minden jó szakács és kielégíthetetlen panzió értékel. A kések tartalmaz egy elegáns G21 Gourmet Damascus bambuszblokkot is, amely megbízhatóan védi őket, és a konyha számára megfelelő hangulatot ad.

Damaszt pengék
A G21 Gourmet Damaszkusz penge kiváló minőségű 67 rétegű japán VG-10 japán damaszt acélból készül, amely nagyon tartós, nagy stabilitással és hihetetlenül hosszú pengék élettartammal rendelkezik. A damasztén laminált acélt fegyverek vagy kardok készítésére is használták, nagy keménységük és tartósságuk miatt.

A damaszt acél két vagy több különböző acélból áll, amelyek egy egységben vannak összekapcsolva. Az eredmény kopásálló és törhető anyag. A felhasznált anyagnak köszönhetően a Damascus G21 Ínyenc pengék élesek, tartósak, szilárdak és évtizedek óta szolgálnak megfelelő gondossággal.

Speciális gyártási technológiák
A damaszt acél pengével ellátott G21 konyhai késeket porkohászati ??technológiával állítják elő, ahol az alapfémet (ebben az esetben a VG-10 acélt) rétegek hordják fel, amelyeket fokozatosan szintereznek. Ezeknek a rétegeknek a különböző összetétele okozza eltérő színű színüket.

Kiváló minőségű szilárd fogantyúk
A fogantyúk extra erős és tartós laminátumból készülnek, úgynevezett Micarta. A Micartu vászon vagy üvegszövet hőre keményedő gyantával. Az eredmény erős, kemény fogantyúk, amelyek az idő múlásával nem romlanak el. Ezen kések sima, egyenes, tiszta vonalai minden konyhát díszítenek.

Az állványban és biztonságos
A G21 Gourmet Damaszkusz tervezőállványa ökológiai bambuszfából készül. A kés a legjobb tárolóeszköz a fa. A kések penge nem tompul, amikor a fára csúszik, mint más keményebb anyagok esetében. Az állványban minden késnek megvan a saját biztonságos helye. A blokkban 5 késlyuk van. A lyukak mérete megegyezik a G21 Gourmet Damaszkusz Damaszkus késkészletével.

G21 köszörűkő ingyen
Tudta, hogy főzés közben gyakran tompa késsel vágja magát? A tökéletesen éles kés a konyhában a siker fele. Ezért adtuk ajándékba a G21 kétoldalas csiszolókövet, amelynek szemcsemérete 1000/3000, amely lehetővé teszi az összes típusú konyhai kés élezését, beleértve a damasztkéseket is. A G21 köszörűkövet vízzel történő őrlésre tervezték.

specifikációk:

Damaszkusz kések:
- Anyag: japán damaszt 67 rétegű acél VG-10 (keménység 60 HRC)
- Fogantyú anyaga: Micarta
- Kiterjesztett garancia 2 + 2 év

méretei:
- 1: penge hossza 20 cm
- 2: penge hossza 12,5 cm
- 3: penge hossza 8,5 cm

- Csomagolás méretei: 28,5 x 5 x 19 cm
- A csomag súlya: 1,15 kg

Kés blokk:
- Anyag: bambuszfa
- 5 kés számára tervezték

A késlyukak méretei:
- 2 x 48 x 3 x 220 mm lyukak
- 1x lyuk 32 x 3 x 220 mm
- 2x lyuk 23 x 3 x 220 mm

Szín: természetes barna
- Méretek: 15 x 22 x 9 cm
- Csomagolás méretei: 16,5 x 24 x 10,5 cm
- A csomag tömege: 1,7 kg

Köszörűkő:
- Alapvető anyag: cement
- Felület anyaga: karborundum, gyémánt
- Grit: 1000/3000 (kétoldalas)

- Méretek: 18 x 6 x 3 cm
- A csomag mérete: 19,5 x 4 x 7,5 cm
- Súly: 0,65 kg

A csomag tartalma:
- 3 késkészlet G21 Gourmet Damaszkusz
- Késblokk G21 Ínyenc Damaszkusz
- G21 köszörűkő

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu